Visita la UAB Totes les activitats i continguts per descobrir la UAB i el campus presencialment o online. T'esperem a la UAB!

Visites al campus en versió YouTube (T4)

Visites al campus en versió Youtube

Racons Amagats: Nova temporada

Víctor Rodríguez i Laura Pierola protagonitzen la quarta temporada de les visites al campus de la UAB, titulada "Racons Amagats". Aquesta sèrie de vídeos t'ofereix l'oportunitat única de descobrir aquells indrets i serveis menys concorreguts del campus que potser encara no coneixies.

Creus que coneixes tots els secrets de la UAB? Acompanya a Víctor i Laura en aquesta aventura on t'ajudaran a descobrir noves històries i espais sorprenents.

Fes una ullada, també, a la T1, T2 i T3!

Encara no t’has subscrit? Visita el nostre canal de YouTube i no et perdis aquesta nova edició plena de sorpreses!Sala de videojocs

La Facultat de Ciències de la Comunicació estrena sala de videojocs, ideal tant per divertir-se com per dur a terme projectes academics i tecnològics. No t'ho perdis!

Impressores 3D

En aquest primer episodi de Racons Amagats, Víctor i Laura ens ensenyen el servei d'impressió 3D del campus. Sabies que tots els estudiants hi tenen accés de manera gratuïta? T'animes a descobrir-ho?