Visita la UAB Totes les activitats i continguts per descobrir la UAB i el campus presencialment o online. T'esperem a la UAB!

Visites al campus en versió Youtube (T1)

Visites al campus en versió Youtube (T1)

Coneix la UAB amb l'Anna i la Sandra!

Dues UABers youtubers, l’Anna Ventura i la Sandra Lleida, visiten el campus de la UAB... però en comptes de fer vídeos de boomers, fan vídeos facheros, tipus Youtube.

A la primera temporada, visiten les 13 facultats de la uni. A cada episodi, en menys de 5 minuts, visiten un centre i parlen amb els “UABers”: una espècie indígena del campus de la UAB formada per estudiants, professores i professors i personal d'administració i serveis. Sense sortir de Youtube, descobriràs les instal·lacions i els graus de cada facultat, i també com són les farres més mítiques de cada centre, però sobretot totes les coses que no et pots perdre quan tu també siguis UABer!

Visita’ns sovint que estem preparant molts més vídeos, o subscriu-te al nostre canal de Youtube!Ciències de l'Educació

A l’últim episodi de la 1a temporada de les Visites al Campus, l’Anna i la Sandra visiten la Facultat de Ciències de l’Educació i queden astorades per la mà d’aules i infraestructures que té la facultat, però també per la orientació pràctica dels graus i les sortides en recerca. A més, l'Anna revela un secret que havia amagat durant tota la sèrie...

Psicologia

La Facultat de Psicologia està entre lletres i polítiques, com si fos un sandwitch, però Psicologia és el pernil! L’Anna i la Sandra troben els racons més amagats, i també l’aulari i els serveis per introduir-se en el microcosmos de les neurones del cervell humà. També busquen disfonies i una alumna els fa un test per avaluar-les.

Ciències Polítiques i de Sociologia

Una facultat on tot està a debat i cal no només respectar totes les posicions sinó també posar-te en la pell de l'altre i defensar altres ideologies. És la Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia. Un centre molt internacional, amb un professorat molt divers i uns estudiants molt compromesos.  

Dret

Si el dret consistís en ser súper-empollons, Google guanyaria tots els judicis. L’Anna i la Sandra descobreixen que la Facultat de Dret no és una facultat per fer colzes, sinó per cultivar el pensament crític. Amb classes magistrals, però també amb petits seminaris. 

Economia i Empresa

L’Anna i la Sandra visiten la Facultat d’Economia i Empresa i els seus dos campus, el de Bellaterra i el de Sabadell, amb una facultat molt internacional tant pels graus en anglès com pel seu volum d’alumnes internacionals, i relacionada amb les facultats de Dret i de Polítiques i Sociologia del campus UAB.

Medicina

L’Anna i la Sandra visiten la Facultat de Medicina al campus UAB i també les quatre unitats docents als hospitals de Vall d’Hebron, Germans Trias i Pujol, Parc Taulí i Sant Pau. Descobreixen que els professionals de la salut organitzen festes mítiques i salven el David d’una aturada cardíaca inesperada.

Filosofia i Lletres

A la UAB totes les facultats tenen bar, menys una, que té bar… amb carpes! És la Facultat de Filosofia i Lletres, amb pintades revolucionàries esquitxant les parets i una pila de raconets com el passARTdís, l’OpenLab o l’amfiteatre, amb molt caliu i molt debat… i també fan classe!

Enginyeria

Si la Gwynne Shotwell o el Bill Gates haguessin de triar, segur que triarien l’Escola d’Enginyeria. L’Anna i la Sandra visiten el centre on es formen les enginyeres i els enginyers que canviaran el futur, i descobreixen com els estudiants s’encarreguen de muntar la MEMEnginy. Imprescindible e-UABers!

Biociències

L'Anna i la Sandra visiten l’única Facultat de Biociències de l’Estat, amb una pila d’infraestructures: a la mateixa facultat, als instituts de recerca, als hospitals… o al mar i la muntanya. Ideal per fer la fotosíntesi a la Plaça del Rellotge i amb una festa mítica: la Biofarra!

Veterinària

Un ramat de cabres, una planta de producció d’aliments, un hospital clínic veterinari... i una festa mítica: l’animalada. Només pot ser la Facultat de Veterinària. La Sandra i l’Anna descobreixen que la balena és el millor cetaci per fer amigues i fan un tomb pels Pirineus sense sortir de la uni.

Traducció i Interpretació

Un jardí japonès, una sala de conferències amb cabines d’interpretació, estudiants vestits de gala i professores en kimono. És la Facultat de Traducció i d’Interpretació. L’Anna i la Sandra visiten la Torre de Babel de la UAB, on podràs aprendre mil i una llengües... i no només llengües!

Ciències

L’Anna i la Sandra visiten Ciències, una facultat màgica on pots visitar la Costa Brava sense deixar d’anar a classe, anar a la peixera sense visitar l’Aquàrium, convertir-te en gran mestre dels escacs a la biblioteca o fer la volta als mil i un laboratoris i centres de recerca sense sortir del centre.

Comunicació

L’Anna i la Sandra visiten la facultat on hi ha els millors croissants de xocolata del campus: Ciències de la Comunicació. Visiten els platós de TV i ràdio i el CampusMèdia. Imprescindible instagramers, youtubers i futurs líders de comunicació de masses: boomers absteniu-vos.