Māster Oficial - Zoonosi i Una Sola Salut (ONE HEALTH)

Presentaciķ

El màster de Zoonosis i Una Sola Salut és un màster professionalitzador, que respon a la necessitat de formar professionals amb un coneixement integrador i multidisciplinari de la salut englobant tots els seus components -salut humana, animal i ambiental-, que els permeti treballar de forma eficaç i coordinada la prevenció, control, gestió i comunicació dels riscos i amenaces biològiques. És el que es coneix avui dia com el concepte de "One Health" o Una Sola Salut. Sota aquest concepte es busca promoure, millorar i defensar la salut i el benestar de totes les espècies (humans, animals i plantes) mitjançant la millora de la cooperació i la col·laboració entre professionals de salut pública, sanitat animal i salut ambiental i en conseqüència potenciar l'abordatge multidisciplinari dels riscos sanitaris en la interfície humà-animal-ecosistema.
 
Mitjançant el màster universitari en Zoonosis i Una Sola Salut es formaran professionals altament qualificats tant per al sector públic com per al privat amb la visió multidisciplinar d'Una Sola Salut (One Health), requisit que estan promovent i exigint els grans organismes i institucions internacionals de Salut com l'Organització Mundial de la Salut (OMS), l'Organització de les Nacions Unides per a l'Alimentació i l'Agricultura (FAO) i l'Organització mundial de Sanitat Animal (OIE), per a la formació dels nous professionals sanitaris o amb una vinculació amb la salut. És el primer màster oficial en "One Health" de tota l'àrea de la Mediterrània.

Més informació sobre el màster

Sortides professionals

Els estudiants d'aquest màster podran oferir els seus coneixements i habilitats per:
 1. Avaluació de riscos en general per a qualsevol dels sectors inclosos en el programa (salut pública, humana, animal, vegetal i mediambiental) incloent el control de punts crítics d'un diagrama de flux d'una malaltia en:
  1. Empreses privades (alimentàries, farmacèutiques, hospitalàries, veterinàries, fitosanitàries)
  2. Centres o laboratoris d'investigació de salut pública, sanitat animal o salut mediambiental.
 2. Gestió de riscos en assessories i consultories per a polítiques de detecció, vigilància i control de malalties en:
  1. Organismes públics governamentals regionals, nacionals o internacionals.
  2. Organismes no governamentals sense ànim de lucre (ONG) i en organismes o empreses privades de gestió de la salut.
 3. Recerca en l'àmbit de la salut i accés als estudis de doctorat

Pla d'acciķ tutorial

Pla Acciķ Tutorial

Horaris

Presentació del Màster: 30 de setembre a les 14h a la Sala de Graus de la Facultat de Veterinària

Horaris del curs: de dilluns a divendres de 15.00 h a 19.00 h

Inici del curs: 30 de setembre a les 14h

 

Campus virtual i altres espais

La utilització del Campus Virtual facilita la implementació de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) en la docència, i per tant és una eina molt útil en l'adaptació dels estudis universitaris a l'Espai Europeu d'Educació Superior. El Campus Virtual permet una comunicació directa, fluida i adaptada a les característiques de la relació entre els estudiants del màster i els ponents o la coordinació del mateix. Els estudiants poden descarregar-se documents penjats pels ponents o pujar treballs, entre moltes altres opcions

Equipaments

La Facultat de Veterinària de la Universitat Autònoma de Barcelona disposa de la dotació suficient d'equipaments i les infraestructures adequades per poder donar resposta als objectius docents plantejats pel present màster, garantint el desenvolupament de totes les activitats formatives a nivell teòric i pràctic relatives al mateix.

Les aules convencionals estan preparades per oferir docència de qualitat, rigorosa i innovadora. Disposem també de laboratoris amb unes instal·lacions concordes al tipus de pràctiques que han de realitzar els estudiants per a la seva formació acadèmica. Els estudiants compten també amb aules informatitzades de lliure accés, zones de treball i estudi, locals d'estudiants i una biblioteca amb espais comuns d'estudi i també amb cabines d'estudi habilitades per a treball en grup.

Part dels espais destinats a la docència estan orientats a impartir noves metodologies d'ensenyament amb grups reduïts d'alumnes, amb equips movibles i tecnologia d'última generació. És notori destacar que tot l'edifici ofereix la possibilitat de connexió wifi i fins i tot hi ha connexió en els exteriors adjacents a aquest.

Resum de la dotació d'espais i serveis que disposa la Facultat de Veterinària de la UAB:

- Aules equipades i adaptades a les característiques docents del màster

- Laboratoris i espais de pràctiques

- Aules d'informàtica

- Biblioteca

- Servei d'Informàtica i Multimèdia

- Servei de reprografia i fotocòpies

- Local d'estudiants
 
 
 

Māster Oficial UAB

25 places
Presencial
Crčdits: 60 ECTS
Inici de la preinscripciķ 11/01/2019
Veure el calendari
Preinscripciķ oberta
Preu: 56€ per crèdit (estudiants UE o residents). Curs 2019-2020.
82€ per crèdit (estudiants no UE no residents). Curs 2019-2020.
Inici de curs 30/09/2019
Centre: Facultat de Veterināria
https://www.uab.cat/veterinaria/
Idioma:Castellā (45%) i Anglčs (55%)
Universitat coordinadora:Universitat Autōnoma de Barcelona

Si tens dubtes o vols més informaciķ pots omplir el formulari següent: *Camps obligatoris

Un cop enviat el formulari, rebrās un correu de confirmaciķ de la teva peticiķ