Estudiar

Jornades de portes obertes de l'Escola

Registra't a una sessió informativa online

Sessions online - Graus Turisme i Direcció Hotelera

A les Jornades de Portes Obertes de l’Escola de Turisme i Direcció Hotelera de la UAB podeu obtenir de primera mà tota la informació sobre el Grau de Turisme, el Grau de Turisme en anglès i el Grau de Direcció Hotelera

Totes les xerrades seran impartides per Maria Noguera, directora de l'Escola, que t'explicarà les característiques de cada Grau universitari i resoldrà totes els teus dubtes. També podràs conèixer estudiants que actualment estan cursant els Graus que et narraran la seva experiència!


Pròximes sessions informatives online:

- Dimarts 15 de juny, a les 18h. Registra't
- Dimarts 13 de juliol, a les 18h. Registra't

Les sessions es faran a través de la plataforma Zoom.

29 de juny: Sessió informativa PRESENCIAL

Vine a conèixer les instal·lacions de l'Escola i a fer una visita guiada pels serveis que t'ofereix el centre, situat al Campus UAB. La directora e l'Escola, Maria Noguera, oferirà una presentació sobre els Graus on podràs resoldre tots els teus dubtes. A més, coneixeràs alumnes que actualment estan cursant el Grau perquè puguis conèixer el seu testimoni.

Dimarts 29 de juny, a les 18 hores. Registra't

També tens l'opció de venir a fer una visita presencial personalitzada, amb totes les mesures de prevenció i seguretat per la Covid-19 garantides.

Sol·licita la teva visita presencial personalitzada