Dia de les Famílies

Dia de les Famílies

Dia de les famílies

El Dia de les Famílies et permet visitar amb la teva família el campus i les facultats i escoles de la UAB, amb visites guiades pel professorat de cada centre. S'orienta a estudiants de segon de Batxillerat i de CFGS.

La propera edició del Dia de les Famílies es farà el dissabte 8 de maig de 2021. 

L'objectiu del Dia de les Famílies és visitar el campus i els centres. Si vols conèixer un grau en concret, et recomanem que ens visitis a les Jornades de Portes Obertes o al Saló de l'Ensenyament.També pots trobar informació detallada visitant la fitxa de cada grau a la web de graus o descarregant els catàlegs de graus en pdf

A la visita, coneixeràs les instal·lacions: les aules, els seminaris, les sales d’estudi, les biblioteques, els laboratoris, les aules d’informàtica, etc. Depenent de la facultat o escola: els laboratoris de docència, els estudis de ràdio i platós, les cabines de traducció simultània, la sala de vistes, les granges, etc.

Les visites es realitzen a cadascuna de les facultats i escoles del Campus de Bellaterra i al Campus de Sabadell. S’ofereixen dos torns de visita: a les 09:45h i a les 11:45h. A més de la visita, de 9:00h a 15:00h podràs fer una volta en bus pel campus UAB. Els autobusos de la UAB són de lliure accés. El Dia de les Famílies el trajecte es complementa amb explicacions sobre el campus i els serveis.

Si t'interessa viure en el campus durant els teus estudis, de 10:30h a 14:30h tens l’opció de fer una visita guiada als habitatges de la Vila Universitària.
 

Servei gratuït de bus   9:00h -15:00h
  Servei gratuït de bus per fer una volta guiada al campus i anar a la facultat o l'escola escollida. 
 
   Torn de visites   09:45h
  Primer torn: rebuda de les famílies a l'entrada de cada facultat o escola i inici de la visita guiada pel professorat del centre.
 
   Torn de visites   11:45h
  Segon torn: rebuda de les famílies a l'entrada de cada facultat o escola i inici de la visita guiada pel professorat del centre.
 
   Visita als habitatges de la Vila Universitària   10:30h - 11:00h - 11:30h - 12:00h - 12:30h - 13:00h - 13:30h - 14:00h - 14:30h
  Visita als habitatges de la Vila Universitària (opcional). 

 

La informació necessària sobre com arribar al campus o moure't pel seu interior la podeu consultar a l’apartat de mobilitat i transports del web de la UAB o a l'aplicació App&Town.
 

Mapa del campus amb els accessos a les visites i el recurregut de la visita guiada en bus   Descarrega't el mapa del campus amb els accessos a les visites i el recurregut de la visita guiada en bus.

 

Les inscripcions s'obriran a partir del mes de setembre.

Per a més informació o si teniu consultes, podeu contactar amb nosaltres a través de: promocio.dia.families@uab.cat