Resultats V repte ¿Mou-te per la UAB¿

VIIIrepte_a_la_uab_bici

BiciUAB – foment dels desplaçaments en bici al Campus de la UAB

23/11/2018


El 15 de novembre va finalitzar el V Repte “Mou-te per la UAB”. Durant aquest mes hi ha hagut un total de 482 persones inscrites, 244 d’elles actives.
 
Entre totes s’ha fet un total de
8.249 km, el que significa un estalvi de 1043 kg en emissions de CO2  respecte de si aquests desplaçaments s’haguessin fet en cotxe. Sense comptar altres estalvis per a la societat com espai a les carreteres i aparcaments, sorolls, risc d’accidents, etc. i estalvi personal en combustible, en energia a les congestions o manteniments, entre altres. A més, de salut!
 
El repte consistia en fer al menys 30 km en un mes, en desplaçaments amb destinació o origen el Campus de Bellaterra de la UAB en qualsevol dels següents mitjans de transport: caminant, bicicleta, patinet, transport públic col·lectiu o compartint cotxe. 54 de les persones actives han superat aquest repte. Algunes d’elles, amb diferència! Arribant a totals de 520 km. Els principals punts d’origen d’aquests desplaçaments han estat: Cerdanyola, Barberà i Sant Cugat.
 
L’objectiu del repte era incentivar els desplaçaments en aquests mitjans de transport, entre la comunitat universitària; i premiar aquelles persones que es desplacen de forma sostenible al Campus. Malauradament, no es pot premiar a totes les persones com ens agradaria. Per això, i per poder repartir les possibilitats de guanyar, vam proposar un sorteig del premi entre tots aquelles persones participants que superessin el repte.
 
El sorteig, d’aquest cinquè repte, ha donat com a guanyador en
Jordi López Olvera. Un cop triat el premi desitjat, d’entre els disponibles al catàleg, el guanyador es pot posar en contacte amb nosaltres per a organitzar l’entrega.
 
Els reptes “Mou-te per la UAB” formen part de les tres primeres línies estratègiques específiques que es contemplen al
Pla de Mobilitat de la UAB 2018-2024 relacionades amb la potenciació dels mitjans actius (a peu i en bici), del transport públic col·lectiu i la racionalització de l’ús del vehicle privat. Satisfets amb la bona acollida d’aquests reptes, en un campus perifèric com el de la UAB, creiem que encara podem implicar moltes més persones!
 
Ja estem treballant en el següent repte. Mentre, us animem a continuar caminant, fent servir la bicicleta, el bus, el tren o compartint cotxe pels avantatges que ja coneixeu i perquè els vostres quilòmetres continuïn acumulant cicles que us poden servir per a participar a altres reptes plantejats per Ciclogreen a altres nivells; i/o descanviar els cicles per recompenses. Es poden consultar totes aquestes possibilitats entrant al vostre perfil de Ciclogreen, iniciant sessió a
www.mueveteporlauab.com.
 
Qualsevol suggeriment de millora dels reptes, o de les infraestructures i serveis destinats a aquests mitjans de transport, serà benvingut i ens el podeu fer arribar a
mobilitat@uab.cat.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies