L'Escola participarà al Security Forum, el 28 i 29 de maig

L'Escola al Security Fòrum 2018

Es tracta d'una trobada entre professionals de la prevenció i la seguretat on es mostren les novetats i els avenços tecnològics del sector. El centre estarà a l'estand 050, des d'on atendrà a totes les persones interessades en el Grau, els postgraus i màsters propis, i els cursos d'especialització. Invitació.

09/05/2019

L'Escola de Prevenció i Seguretat Integral de la UAB estarà de nou present al Security Forum, la trobada anual de professionals del sector de la prevenció i la seguretat de la capital catalana. Enguany, l'edició tindrà lloc els dies 28 i 29 de maig, al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB).

L'acte serà una oportunitat per venir a conèixer l'oferta formativa de l'Escola en matèria de seguretat i prevenció, com el Grau de Prevenció i Seguretat Integral, els màsters i postgraus, i els cursos d'especialització. Aquest any, els assistents podran venir a informar-se sobre novetats com la possiblitat de fer pràctiques i participar en programes de mobilitat amb el Grau online, o conèixer els cursos a mida per a empreses i institucions o destinats al reciclatge professional.

Els representants d'empreses i entitats interessats en acullir a un o una estudiant -que tenen la possibilitat de realitzar fins a 1.800 hores de pràctiques-, per fer una estada, es podran acostar a l'estand 050 i preguntar quins són els passos per incloure les seves ofertes a la Borsa de Treball.

El Security Forum és també una ocasió per descobrir les novetats dins l'àmbit de la prevenció i la seguretat i veure en directe els nous avenços tecnològics en aquest camp. A banda de la part d'exposició, es celebrarà un congrés dedicat a la multidisciplinarietat del sector i a la ciberseguretat.

Al tauler d'experts, també es faran presentacions d'empreses sobre les últimes tendències en tecnologia i es debatrà amb els professionals sobre les possibilitats d’aplicació en l’entorn empresarial.

Inscriu-te per evitar cues o imprimeix-te la teva invitació

Visualitza amb aquest vídeo l'experiència de l'Escola al Security Forum en l'edició de l'any passat:

 

 

Notícies relacionades

Graduació dels titulats i titulades del Grau en Prevenció i Seguretat Integral UAB

Graduació dels titulats/des del Grau presencial i online de la promoció 2019

L'Escola celebrarà la Graduació dels titulats i titulades de la promoció 2019 del Grau en Prevenció i Seguretat Integral en dues dates diferents. Els Graduats de la modalitat online rebran els diplomes el divendres 12 de juliol, mentre que els titulats del Grau presencial ho faran el divendres 19 de juliol. Es duran a terme a les 18 h, a l'Hotel Exe Campus UAB. Llegir més

Totes les notícies