Ja existeix la possibilitat de fer pràctiques al Grau en Prevenció i Seguretat Integral Online

Pràctiques Grau Online

A partir del curs 2019-2020, els estudiants del Grau a distància podran realitzar fins a 1.800 hores en pràctiques extracurriculars, amb l’obtenció de Targetes d’Identificació Professional (TIP) com la corresponent a Tècnic Superior de Prevenció de Riscos Laborals, essent l’únic grau universitari de l’Estat que ho acredita.

02/04/2019

L’Escola de Prevenció i Seguretat Integral ha incorporat, per al proper curs acadèmic, la possibilitat de realitzar pràctiques extracurriculars als estudiants del Grau en Prevenció i Seguretat Integral Online.

Com en la modalitat presencial, els estudiants del Grau Online tindran ara l’opció de fer fins a 1.800 hores de pràctiques en empreses i organitzacions de l’àmbit de la prevenció i la seguretat, com un complement professionalitzador a la seva formació.

Obtenció d’acreditacions professionals regulades

La possibilitat de realitzar pràctiques permetrà als alumnes d’arreu del territori obtenir l’habilitació professional de Tècnic Superior en Prevenció de Riscos Laborals –en les seves 3 especialitats: Seguretat, Higiene i Ergonomia-, essent la única institució acadèmica de l’Estat que acredita tècnics superiors amb el grau universitari.

En el cas dels estudiants interessats en cursar la menció per obtenir la Targeta d'Identificació Professional (TIP) d'Investigador Privat/Detectiu Privat, s’haurà de cursar una assignatura Pràcticum al 4rt curs presencialment, a través de simulacions a l'aula.

Participar en programes de mobilitat Internacional

Aquestes pràctiques es poden realitzar per tot el territori Espanyol o arreu d’Europa. A més, una altra de les novetats és que els estudiants del Grau online ara també podran sol·licitar la participació en intercanvis internacionals, tant els Erasmus+ i UAB Exchange com els propis de l’Escola i la Xarxa Conris.

Has realitzar un CFGS?

Les persones en possessió del Cicle Formatiu de Grau Superior en Prevenció de Riscos Professionals podran convalidar 60 crèdits ECTS i cursar, així, primer i segon en un únic curs acadèmic. Per a més informació, també podeu consultar el llistat de reconeixement de crèdits d'alguns CFGS.

Si estàs interessat/da en saber més sobre les novetats del Grau online, pots contactar  a través del correu epsi@uab.cat, o trucant al 93 592 97 27.

 

 

Notícies relacionades

Estudiants de l'Escola

Sessió de benvinguda per a estudiants de 1r curs del Grau i inici de les classes

Els estudiants de 1r curs del Grau en Prevenció i Seguretat Integral (modalitat presencial) participaran en una gimcana per conèixer aspectes logístics de l'Escola i alguns espais del Campus, el dijous 12 de setembre, a les 15 hores. La docència s'iniciarà el dia següent. Pel que fa als alumnes del Grau online, hauran de seguir un curs propedèutic, la setmana del 2 al 7 de setembre, per conèìxer el funcionament de la plataforma virtual de la UAB, abans de l'inici de les classes, el 9 de setembre.

Totes les notícies