Aprovació de la revisió del Sistema de Garantia Interna de Qualitat de la Facultat

Imatge certificat SGIQ FEiE

La Junta de Facultat d’Economia i Empresa va aprovar el passat dijous 16 de juliol la revisió del Sistema de Garantia Interna de Qualitat (SGIQ).

 

20/07/2020

A l’espai del SGIQ del web de la Facultat podeu conèixer el conjunt de processos implicats en la qualitat dels programes formatius que defineixen el SGIQ i que recullen tots els aspectes que incideixen en els programes formatius: des de la regulació del cicle de vida de les titulacions (creació de noves titulacions, seguiment i acreditació), fins a la gestió de queixes, la satisfacció dels grups d’interès i la rendició de comptes a la societat.

Si voleu tenir una visió global de com s’interrelacionen entre ells, teniu disponible el mapa de processos.

La implantació del SGIQ és molt important per a la Facultat, aconseguir la certificació de la implantació és un pas indispensable per obtenir l’acreditació de centre.

 

 

 

Notícies relacionades

Estudiants

El doble grau en Física i Matemàtiques a la UAB torna a ser l'estudi amb la nota de tall més alta del sistema universitari

El doble grau en Física i Matemàtiques que ofereix la UAB ha obtingut, un any més, la nota de tall més alta de tot el sistema universitari català, un 13,528 sobre 14. En 74 titulacions de la UAB, del més d'un centenar que ofereix, la nota d'accés ha pujat respecte el curs passat, en un any rècord de preinscripcions universitàries. El 22,3% dels estudiants han sol.licitat en primera preferència la UAB.

Totes les notícies