Vés al contingut principal

Acte de celebració i conferència inaugural del nou Institut d'Història de la Ciència

Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Detalls de l'event

conferencia_agenda

El 15 d'octubre a les 11 del matí, la Sala d'Actes de la Facultat de Ciències i Biociències acollirà la conferència inaugural del nou Institut d'Història de la Ciència de la UAB i del nou curs acadèmic 2021-22, en particular dels programes oficials de Màster (Història de la Ciencia: Ciència, Història i Societat, UAB-UB-UPC)  i de Doctorat (Història de la Ciència, UAB-UB), coordinats per l'IHC. 

L’acte estarà presidit pel Rector de la UAB, el Dr. Javier Lafuente, i comptarà també amb la presència de la Degana de la Facultat de Ciències, Dra. Gemma García, i tindrà com a peça central la conferència de la Professora Maria Rentetzi (Chair of Science, Technology and Gender Studies a la Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnberg), titulada: “Science in the Hands of Diplomats: How the International Atomic Energy Agency (IAEA) Shaped our Knowledge About Radiation Protection”.

La conferència de la Professora Rentezi serà presencial, seguint totes les mesures de prevenció del protocol de seguretat covid-19 de la UAB. L'l'aforament de la sala és limitat i caldrà confirmar l’assistència i també podrà seguir-se en directe.