Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Institut d'Història de la Ciència

Personal de gestió

Mireia Fabra Valiente
*Personal d'administració
Telèfon i despatx: +34 935868679 / D3-05
Mireia.Fabra@uab.cat

Mireia Fabra va cursar un cicle Formatiu de Grau Superior en Gestió Comercial i Marketing l’any 2000 per la Fundació d’Estudis Internacionals FIAC. L'any 2004 es diploma en Empresarials per la Universitat Autònoma de Barcelona i al 2010 es llicència en Direcció i Administració d'empreses per la mateixa universitat (UAB).

Desde febrer de 2004 forma part de la plantilla del personal d'administració i serveis a la Universitat Autònoma de Barcelona. Entre les seves tasques destaca la gestió econòmica de projectes competitius i convenis de recerca, tant a nivell Espanyol com Europeu.

 

eva_jove

Eva Jove Casabella
*Tècnica de Suport a la Recerca
 Telèfon: 93 586 8681
 Despatx: MRC-331 - D3-11
 eva.jove@uab.cat

Eva Jove va realitzar una tesi doctoral sobre el públic als museus que porta per títol "L'impacte social dels museus. El cas de les associacions d'amics dels museus", dirigida pel Dr. Gabriel Alcalde (UdG) i pel Dr. Xavier Roigé (UB). Ha dut a terme recerques sobre públics de museus a diferents institucions, entre elles, al Museu Thyssen-Bornesmiza de Madrid i al Museu Nacional de Dinamarca (Nationalmuseet, a Copenhaguen).

Els seus principals interessos són els públics dels museus, els impactes dels museus, el binomi noves tecnologies i patrimoni i el patrimoni cultural accessible per a tothom, amb perspectiva de gènere. Fruit d'això va comissariar les exposicions accessibles INFRA_lines i souLs. A més, va desenvolupar una aplicació per mòbils per visitar jaciments arqueològics d'exterior i un algoritme de recompte de freqüència de conceptes.

Ha publicat articles de divulgació sobre Modernisme a la província de Barcelona, ha excavat en jaciments arqueològics de diverses èpoques i ha col·laborat en diferents projectes de recerca catalans i europeus. Ha visitat universitats amb beques Erasmus Staff Mobility com la Università degli Studi di Milano-Bicocca i la Université du Luxembourg.

És sòcia de diferents associacions d'estudis i des del 2022 és la directora de la Secció d'Art del Consell d'Estudis del Patronat d'Estudis Osonencs.

En relació a la seva tasca de gestió, ha realitzat suport docent de Màster, Doctorat i assessorament pre-award de projectes de recerca a la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i a la UAB, a més de difusió i comunicació d'activitats científiques.