Coneix l'Escola

Programa del Workshop

XXIII Workshop

 

Bellaterra, 13 de febrer de 2020


L’Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera de la Universitat Autònoma de Barcelona (EUTDH) organitza una nova edició del Workshop per tal de propiciar i facilitar la trobada entre el sector empresarial i la universitat. El Workshop és un esdeveniment clau per establir i desenvolupar contactes adreçats a la inserció, en el món laboral, dels titulats i del futurs professionals del sector, i a la realització de les pràctiques en empreses.

Aquesta trobada Universitat – Empresa compta amb la participació dels titulats de l'Escola, dels estudiants de segon, tercer i quart curs del Grau en Turisme, dels estudiants de segon, tercer i quart curs del Grau en Turisme en Anglès, de tercer i quart curs del Grau en Direcció Hotelera, així com dels  estudiants dels postgraus i màsters que s’imparteixen al Centre.  

En aquest esdeveniment hi són presents els representants de les empreses més prestigioses i capdavanteres del sector turístic, hoteler  i del lleure.


Programa
 
 • 9.00h: Recepció i acreditació de les empreses participants.
 • 9.30h: Alumnes de segon, tercer i quart del Grau de Turisme i del Grau de Turisme en Anglès; de tercer i quart del Grau en Direcció Hotelera, de Màsters i Postgraus, titulats del Centre, segons horaris orientatius.
 • 9.30-14.30h: Jornada de trobada i d’intercanvi professional entre els alumnes i els responsables de les empreses.
 • 12.00 h-12.30 h: Lliurament de premis a les empreses i tutors de pràctiques millor valorats pels estudiants dels Graus en Turisme, Turisme en Anglès i Direcció Hotelera.
 • 14.30 h: Còctel / dinar de Cloenda del XXIII Workshop


Horaris Orientatius*
 
 • 9.30 h a 10.30 h: 2n, 3r i 4t del Grau de Turisme en anglès
 • 10.30 h a 11.30 h: 2n, 3r i 4t del Grau de Turisme
 • 11.30 h a 12.30 h: 3r i 4t del Grau de Direcció Hotelera
 • 12.30 h a 13.30 h: Màsters i postgraus
 • 13.30 h a 14.30 h: Exalumnes

* La programació és orientativa, es tracta que els estudiants aneu accedint al Workshop de manera escalonada per tal d'evitar acumulacions i que les empreses us puguin atendre sense que us hàgiu d'esperar molta estona.

Cal que els estudiants realitzeu prèviament la vostra inscripció, omplint aquest formulari.


Activitats d'Orientació Professional

En el transcurs del Workshop també es celebraran diverses activitats d'Orientació Professional, organitzades pel Servei d'Ocupabilitat de la UAB, en els següents horaris:
 • 9:00 h: Marca personal a càrrec de Francesc Gelida (QQJobs BCN).
 • 10:45 h: Treballem la competència de la comunicació: Parlem el mateix idioma que les empreses? Sabem transmetre el nostre potencial? a càrrec de Quim Allard (Implicatia Consultores SL).
 • 12:30 h: Canals i recursos de cerca de feina. L'autocandidatura a càrrec de Psicotec.

Per assistir a aquestes sessions, us heu de registrar també a NEXUS (cliqueu sobre aquest enllaç). Per fer-ho, necessitareu el vostre NIU i contrassenya, seleccionar l'opció Alta Perfil Activitats d'Orientació, i confirmar les vostres dades personals i acadèmiques. A continuació, accedireu a l'apartat Activitats d'Orientació Professional i us poderu inscriure a cada una de les activitats que desitgeu.

Al fer-ho, rebreu un correu electrònic que adjuntarà un document; cal que l'imprimiu, el signeu i el lliureu el dia que tingui lloc l'activitat, a l'entrada de la sala.


Organitza:

Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Campus de la UAB
08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)
Telèfon: 93 592 97 10
E-mail: practiques.btreball.fuab@uab.cat