Programa del Workshop

Workshop 2019

Bellaterra, 13 de febrer de 2019


L’Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera de la Universitat Autònoma de Barcelona (EUTDH) organitza una nova edició del Workshop per tal de propiciar i facilitar la trobada entre el sector empresarial i la universitat. El Workshop és un esdeveniment clau per establir i desenvolupar contactes adreçats a la inserció, en el món laboral, dels titulats i del futurs professionals del sector, i a la realització de les pràctiques en empreses.

Aquesta trobada Universitat – Empresa compta amb la participació dels titulats de l'Escola, dels estudiants de segon, tercer i quart curs del Grau en Turisme, dels estudiants de segon, tercer i quart curs del Grau en Turisme en Anglès, de tercer i quart curs del Grau en Direcció Hotelera, així com dels  estudiants dels postgraus i màsters que s’imparteixen al Centre.  

En aquest esdeveniment hi són presents els representants de les empreses més prestigioses i capdavanteres del sector turístic, hoteler  i del lleure.


Programa

  • 9.00h: Recepció i acreditació de les empreses participants.
  • 9.30h: Alumnes de segon, tercer i quart del Grau de Turisme i del Grau de Turisme en Anglès; de tercer i quart del Grau en Direcció Hotelera, de Màsters i Postgraus, titulats del Centre, segons horaris orientatius.
  • 9.30-14.30h: Jornada de trobada i d’intercanvi professional entre els alumnes i els responsables de les empreses.
  • 14.30 h: Còctel / dinar de Cloenda del XXII Workshop


Horaris Orientatius*

  • 9.30 h a 10.30 h: 2n, 3r i 4t del Grau de Turisme en anglès
  • 10.30 h a 11.30 h: 2n, 3r i 4t del Grau de Turisme
  • 11.30 h a 12.30 h: 3r i 4t del Grau de Direcció Hotelera
  • 12.30 h a 13.30 h: Màsters i postgraus
  • 13.30 h a 14.30 h: Exalumnes

* La programació és orientativa, es tracta que els estudiants aneu accedint al Workshop de manera escalona per tal d'evitar acumulacions i que les empreses us puguin atendre sense que us hàgiu d'esperar molta estona.

Cal que els estudiants realitzeu prèviament la vostra inscripció, omplint aquest formulari.


Organització:

Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Campus de la UAB
08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)
Telèfon: 93 592 97 10
E-mail: practiques.btreball.fuab@uab.cat