Coneix el centre

Setmana de la Professionalització

Activitats programades

Des de la Unitat de Pràctiques i Borsa de Treball de l'Escola s'han coordinat les diverses activitats que es realitzaran a la Setmana de la Professionalització, del 13 al 17 de febrer, pels estudiants dels Graus en Turisme, Turisme en Anglès i Direcció Hotelera, per ajudar-los a adquirir competències i habilitats per superar processos de selecció de personal i afrontar entrevistes amb èxit, i també per conèixer beques i oportunitats de pràctiques i laborals de diversos programes Erasmus+.

El Servei d'Ocupabilitat UAB i Barcelona Activa col·laboren en l'organització dels diversos tallers, que tindran lloc els següents dies i hores:

Dimarts 14 de febrer, d'11 h a 13 hores: Escape Room per estudiants de 2n dels Graus en Turisme i Turisme en Anglès. Aula 223.

En aquesta dinàmica lúdica i experencial es treballaran, de forma innovadora, diversos aspectes vinculats amb el procés de selecció per l'autoconeixement del propi candidat/a, la superació de l'entrevista. També es tractaran competències transversals com la creativitat, el lideratge i la comunicació. 

Per poder participar-hi és necessari portar el telèfon mòbil.

Cal inscriure's prèviament a aquest formulari.

 

Amb la col·laboració de: 

Logo del Servei d'Ocupabilitat UAB    Logo de Barcelona Activa

 

- Dimecres 15 de febrer, de 12 h a 13 hores, sessió informativa sobre beques, pràctiques i recursos dels programes Erasmus+. La xerrada està digirida als estudiants de 3r i 4t dels Graus en Turisme, Turisme en Anglès i Direcció Hotelera. Aula 211.

En aquesta jornada informativa, impartida pel Servei d'Ocupabilitat de la UAB, l'alumnat coneixerà quines beques, programes i recursos ofereix aquest servei universitari per ajudar-los a fer pràctiques o treballar a l'estranger. Es detallaran, entre altres recursos, els programes de beques Erasmus+ Pràctiques i UAB Exchange Programme Traineeships per cofinançar estades de pràctiques arreu del món.

Per assistir a la xerrada cal apuntar-se a través de NEXUS (cliqueu sobre aquest enllaç).

 

Amb la col·laboració de: 

Logo del Servei d'Ocupabilitat UAB    

 

Dijous 16 de febrer, de 9:30 h a 14 hores, XXVè Workshop, trobada anual Escola - Empresa per afavorir el networking entre estudiants i alumni amb les empreses més prestigioses i capdavanteres del sector turístic, hoteler i del lleure. Podeu conèixer tots els detalls del Workshop i fer la vostra inscripció a aquest enllaç.

 

La Setmana de la Professionalització s'emmarca dins dels actes de commemoració dels 25 anys dels estudis en Turisme a la Universitat Autònoma de Barcelona.