Coneix el centre

Setmana de la Professionalització

Activitats programades

Des de la Unitat de Pràctiques i Borsa de Treball de l'Escola s'han coordinat les diverses activitats que es realitzaran a la Setmana de la Professionalització, del 12 al 16 de febrer, pels estudiants dels Graus en Turisme, Turisme en Anglès i Direcció Hotelera, i també de Màsters, per ajudar-los a adquirir competències i habilitats per superar processos de selecció de personal i afrontar entrevistes amb èxit, i també per conèixer beques i oportunitats de pràctiques i laborals de diversos programes Erasmus+.

El Servei d'Ocupabilitat UAB i Barcelona Activa col·laboren en l'organització d'alguns dels tallers, que tindran lloc els següents dies i hores:

 

Imatge d'una professora donant classe a una aula- Dilluns 12 de febrer, de 13 h a 14 hores, sessió informativa sobre beques, pràctiques i recursos dels programes Erasmus+. La xerrada està digirida als estudiants de 3r i 4t dels Graus en Turisme, Turisme en Anglès i Direcció Hotelera, i als estudiants de Màsters. Aula 207.

En aquesta jornada informativa, impartida per Dolors Sales del Servei d'Ocupabilitat de la UAB, l'alumnat coneixerà quines beques, programes i recursos ofereix aquest servei universitari per ajudar-los a fer pràctiques o treballar a l'estranger. Es detallaran, entre altres recursos, els programes de beques Erasmus+ Pràctiques i UAB Exchange Programme Traineeships per cofinançar estades de pràctiques arreu del món.

Per assistir a la xerrada cal apuntar-se a través de NEXUS (cliqueu sobre aquest enllaç).
Codi: ubPrLmTDtD8-7k7KtEMT3Q

*Manual per registrar-se a Nexus

 

Amb la col·laboració de: 

Logo del Servei d'Ocupabilitat UAB

 

Un grup de persones sostenint mapes en una classe- Dimarts 13 de febrer, a les 13 hores, taller "How to communicate and cooperate best when engaging others (Mapstell)", a càrrec del coach i alumni del centre, César Mulet. Activitat amb el suport i recursos oferts per l'empresa Mapstell, dedicada a l'elaboració de ‘personalmapping’, o ‘mapes visuals’ que descriuen els perfils de conducta de les persones a fi de millorar la comunicació i el treball en equip a les empreses.

Adreçat a estudiants de 3r curs dels Graus en Turisme, Turisme en Anglès i Direcció Hotelera. Aula 142.

Per assistir a la sessió, us heu d'inscriure en aquest formulari.

 

Mural on hi apareixen anotacions en paper que corresponen a l'Escape RoomDimecres 14 de febrer, d'11 h a 13 hores: Escape Room "Assumiràs el repte de desactivar la clau del procés de selecció?" per a estudiants de 2n dels Graus en Turisme i Turisme en Anglès. Aula 223.

En aquesta dinàmica lúdica i experiencial es treballaran, de forma innovadora, diversos aspectes vinculats amb el procés de selecció per l'autoconeixement del propi candidat/a, la superació de l'entrevista. També es tractaran competències transversals com la creativitat, el lideratge i la comunicació. 

Per poder participar-hi és necessari portar el telèfon mòbil.

Cal inscriure's prèviament a aquest formulari.
Codi: MIDA_FUAB

 

Amb la col·laboració de: 

Logo de Barcelona Activa    Logo del Servei d'Ocupabilitat UAB


    

Un professor explicant als alumnes de l'escola en el jardí- Dimecres 14 de febrer, a les 13 hores,  activitat experiencial "Your fears after graduation in June'24", adreçada a estudiants de darrer curs dels Graus. Taller ofert per César Mulet, coach i exalumne de l'Escola, on cada estudiant podrà fer dinàmiques pel seu autoconeixement per tal d'establir objectius personals i laborals, i vèncer les pors i prejudicis.

La sessió es celebrarà a l'aula 320 i a l'exterior de l'Edifici Blanc.

Per participar-hi, cal inscriure's prèviament a aquest formulari.

 

Tres persones en una taula fent networking Dijous 15 de febrer, de 9:30 h a 14 hores, XXVIè Workshop, trobada anual Escola - Empresa per afavorir el networking entre estudiants i alumni amb les empreses més prestigioses i capdavanteres del sector turístic, hoteler i del lleure. Podeu conèixer tots els detalls del Workshop i fer la vostra inscripció a aquest enllaç.

L'assistència és obligatòria per als estudiants dels Graus matriculats a les pràctiques.

 

 

Dues persones es miren amb papers a les mans- Dijous 15 de febrer, sessió Speed Networking per a estudiants de 1r curs dels Graus del centre. Activitat presentada i dirigida per César Mulet, coach i titulat de l'Escola. En els següents horaris i grups:

  • De 9 h a 10:30 h. Estudiants de 1r de Turisme (Aula 307).
  • D'11 h a 12:30 h. Estudiants de 1r de Turisme en Anglès (Aula 330)
  • De 12:45 h a 14:15 h. Estudiants de 1r de Direcció Hotelera (Aula 142).

Es realitzaran algunes dinàmiques a l'exterior de Vila Universitària.

Les persones interessades en assistir a la jornada, inscriviu-vos a través de l'aula Moodle.

 

Tres persones assegudes en cadires amb un mòbil a les mansDivendres 16 de febrer, de 9 h a 11 hores: Escape Room "Assumiràs el repte de desactivar la clau del procés de selecció?" per a estudiants de 2n del Grau en Direcció Hotelera (sessió obligatòria). Aula 211.

En aquesta dinàmica lúdica i experiencial es treballaran, de forma innovadora, diversos aspectes vinculats amb el procés de selecció per l'autoconeixement del propi candidat/a, la superació de l'entrevista. També es tractaran competències transversals com la creativitat, el lideratge i la comunicació. 

Per poder participar-hi és necessari portar el telèfon mòbil.

Cal inscriure's prèviament a aquest formulari.
Codi: MIDA_FUAB

 

Amb la col·laboració de: 

Logo de Barcelona Activa    Logo del Servei d'Ocupabilitat UAB