Coneix el centre

Programa del Workshop

XXVI Workshop

XXVI Workshop de Turisme i Direcció Hotelera - Escola FUAB Formació
 

Bellaterra, 15 de febrer de 2024


Turisme i Direcció Hotelera - Escola FUAB Formació de la Universitat Autònoma de Barcelona organitza una nova edició del Workshop per tal de propiciar i facilitar la trobada entre el sector empresarial i la universitat. El Workshop és un esdeveniment clau per establir i desenvolupar contactes adreçats a la inserció, en el món laboral, dels titulats i del futurs professionals del sector, i a la realització de les pràctiques en empreses.

Aquesta trobada Universitat – Empresa compta amb la participació dels titulats de l'Escola, dels estudiants de segon, tercer i quart curs del Grau en Turisme, dels estudiants de segon, tercer i quart curs del Grau en Turisme en Anglès, de tercer i quart curs del Grau en Direcció Hotelera, així com dels estudiants dels postgraus i màsters que s’imparteixen al Centre.  

En aquest esdeveniment, hi participaran representants de més de 80 empreses prestigioses i capdavanteres del sector turístic, hoteler i de lleure, que explicaran als estudiants les seves oportunitats de pràctiques i ofertes laborals.

S’ha programat l'accés dels estudiants al Workshop en diverses franges horàries per evitar aglomeracions:

  • De 9:30 a 11h: accés per a alumnes del Grau en Turisme (acreditacions: de 9 a 9:30 h).
  • D’11 a 12:30h: accés per als estudiants del Grau en Turisme en Anglès (acreditacions: de 10:30 a 11 h).
  • De 12:30 a 14h: accés per als alumnes del Grau en Direcció Hotelera, de Màsters i Postgraus de l’Escola, i exalumnes (acreditacions: de 12 a 12:30 h).
  • 14h: Cloenda.

A les 12 h es realitzarà el lliurament de premis als tutors/tutores de pràctiques de les empreses millor valorats pels estudiants. 

Cal que els estudiants realitzeu prèviament la vostra inscripció, omplint aquest formulari


Organitza:
 

Turisme i Direcció Hotelera - Escola FUAB Formació
Campus de la UAB
08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)
Telèfon: 93 592 97 27
E-mail: practiques.btreball.fuabformacio@uab.cat