Coneix el centre

Informació i inscripció per empreses

XXVI Workshop 2024

Funcionament de l'esdeveniment

El Workshop es realitza durant el matí del 15 de febrer en horari de 9.30 h a 14.00 h a l’Hotel Exe Campus del Campus UAB, ubicat davant mateix de l’Escola.

El Centre distribueix en petits estands (una taula i quatre cadires) a totes les empreses participants en una sala habilitada per l’esdeveniment. Cada empresa estarà identificada amb un rètol que proporciona l’organització (a tal efecte, s’ha d’enviar a l'organització el logotip de l’empresa); si es vol portar material propi,  s’ha d’avisar amb antelació.

Durant tot el matí els alumnes assisteixen a la sala per tal d’entregar els seus currículums i, si l’empresa ho necessita, realitza entrevistes amb la finalitat d'oferir una plaça de pràctiques o un lloc de treball als estudiants.
L'empresa recull tots els currículums per poder fer una elecció a posteriori.

Es tracta d’una trobada on les empreses poden fer selecció dels futurs estudiants en pràctiques, i fins i tot, dels futurs treballadors en un sol dia.

Al finalitzar, es convida a les empreses assistents a participar en el còctel de comiat i es crea un espai de Networking.


Inscripcions per empreses

Les empreses turístiques i hoteleres que desitgin participar al XXVIè Workshop organitzat pels estudis en Turisme i Direcció Hotelera de l'Escola FUAB Formació de la Universitat Autònoma de Barcelona, cal que es posin en contacte amb la nostra Unitat de Pràctiques i Borsa de Treball, a través d'aquest formulari d'inscripció a la jornada (disponible en breu).

Telèfon: 93 592 97 27
e-mail: practiques.btreball.fuabformacio@uab.cat

Moltes gràcies per la vostra col·laboració i participació!