Activitats d'orientació professional

Activitats d'Orientació Professional

En el transcurs del Workshop també es celebraran diverses activitats d'Orientació Professional, organitzades pel Servei d'Ocupabilitat de la UAB, en els següents horaris:

  • 9:00 h: Marca personal a càrrec de Francesc Gelida (QQJobs BCN).
  • 10:45 h: Treballem la competència de la comunicació: Parlem el mateix idioma que les empreses? Sabem transmetre el nostre potencial? a càrrec de Quim Allard (Implicatia Consultores SL).
  • 12:30 h: Canals i recursos de cerca de feina. L'autocandidatura a càrrec de Psicotec.

Per assistir a aquestes sessions, us heu de registrar també a NEXUS (cliqueu sobre aquest enllaç). Per fer-ho, necessitareu el vostre NIU i contrassenya, seleccionar l'opció Alta Perfil Activitats d'Orientació, i confirmar les vostres dades personals i acadèmiques. A continuació, accedireu a l'apartat Activitats d'Orientació Professional i us poderu inscriure a cada una de les activitats que desitgeu.

Al fer-ho, rebreu un correu electrònic que adjuntarà un document; cal que l'imprimiu, el signeu i el lliureu el dia que tingui lloc l'activitat, a l'entrada de la sala.

El registre a NEXUS també us permetrà:
  • Inscriure's a qualsevol altra activitat d'orientació professional que es programi a la UAB.
  • Descarregar-vos certificats d'assistència a les activitats d'orientació professional,
  • i ampliant les vostres dades de registre (és a dir, realitzant l'alta completa), podreu accedir a la borsa d'ofertes de feina i trobar diverses sessions publicades.
Activitats d'orientació professional del Workshop 2020