Coneix l'Escola

Activitats d'orientació professional

Activitats d'Orientació Professional

En el transcurs del Workshop també es celebraran diverses activitats d'Orientació Professional, organitzades pel Servei d'Ocupabilitat de la UAB, en els següents horaris:

  • 9:00 h: Marca personal a càrrec de Francesc Gelida (QQJobs BCN).
  • 10:45 h: Treballem la competència de la comunicació: Parlem el mateix idioma que les empreses? Sabem transmetre el nostre potencial? a càrrec de Quim Allard (Implicatia Consultores SL).
  • 12:30 h: Canals i recursos de cerca de feina. L'autocandidatura a càrrec de Psicotec.

Per assistir a aquestes sessions, us heu de registrar també a NEXUS (cliqueu sobre aquest enllaç). Per fer-ho, necessitareu el vostre NIU i contrassenya, seleccionar l'opció Alta Perfil Activitats d'Orientació, i confirmar les vostres dades personals i acadèmiques. A continuació, accedireu a l'apartat Activitats d'Orientació Professional i us poderu inscriure a cada una de les activitats que desitgeu.

Al fer-ho, rebreu un correu electrònic que adjuntarà un document; cal que l'imprimiu, el signeu i el lliureu el dia que tingui lloc l'activitat, a l'entrada de la sala.

El registre a NEXUS també us permetrà:
  • Inscriure's a qualsevol altra activitat d'orientació professional que es programi a la UAB.
  • Descarregar-vos certificats d'assistència a les activitats d'orientació professional,
  • i ampliant les vostres dades de registre (és a dir, realitzant l'alta completa), podreu accedir a la borsa d'ofertes de feina i trobar diverses sessions publicades.
Activitats d'orientació professional del Workshop 2020