Arxiu de notícies

Consultant els programes de màsters i postgraus de l'Escola

Admissió oberta als màsters i postgraus de l'Escola per al curs 2021-22

Al web UAB pots consultar l'oferta completa, tant de màsters oficials com de màsters i postgraus propis, que comencen les classes al setembre/octubre. L'admissió és oberta per als màsters oficials i per la majoria de màsters i postgraus propis. L'Escola ofereix diverses especialitzacions en l'àmbit turístic i hoteler. Les places són limitades!

Campus de la UAB

Serveis al campus de la UAB del 23 de desembre al 6 de gener

Com en anys anteriors, totes les instal·lacions del campus de Bellaterra de la UAB romandran tancades durant el període de vacances: del 23 de desembre de 2020 al 6 de gener de 2021, només funcionaran excepcionalment alguns serveis en horaris especials.Les Escoles de FUABFormació, UAB Formació Professional, i l'Edifici Blanc romandran tancats durant aquests dies.

Turisme Rural

El turisme rural, el que menys nota la caiguda de l’activitat turística a causa de la pandèmia 

Un estudi de l’Escola de Turisme i Direcció Hotelera de la UAB constata que la situació generada per la pandèmia va afavorir les modalitats d’allotjament turístic menys massificades i més properes a la natura. La demanda interna (residents a Catalunya i Espanya) de turisme rural a Catalunya va créixer un 23% en relació a l’estiu de 2019, i va compensar, en bona part, la gran caiguda del turisme internacional.

 

Nadala FUAB 2020

L'Escola i la Fundació UAB us desitgen unes Bones Festes!

Enguany les festes de Nadal seran diferents a causa de la pandèmia per la COVID-19. En aquest sentit, des de l'Escola i la Fundació UAB us desitgem que us cuideu (i ens cuidem) molt per superar junts aquesta situació, i poder gaudir d'un segur i feliç 2021 ple de salut i noves oportunitats per a tothom.

Bones Festes!

Guanyadors del XI Premi CIEU a la idea més emprenedora 2020

Gairebé 150 projectes participen al XI Premi CIEU-FEiE a la idea més emprenedora 2020

El Centre d'Iniciatives Emprenedores Universitàries va lliurar ahir els guardons de l'onzena edició dels Premis CIEU-FEIE que reconeixen les idees més innovadores de la comunitat universitària de la UAB d'aquest 2020, en un esdeveniment presencial amb aforament limitat per la pandèmia, celebrat a la Sala d'Actes de la Facultat d'Economia i Empresa.148 projectes d'emprenedoria van participar al certamen concursant en 4 categories.

Comunicat de la UAB

Pròrroga de les mesures en matèria de salut pública, d’acord amb la Instrucció 19/2020 del gerent de la UAB

La Instrucció 19/2020 del gerent de la UAB recull els criteris d’aplicació de les mesures fixades a la Resolució SLT/3177/2020, de 4 de desembre, per la qual es prorroguen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya. Les condicions recollides a la instrucció es mantindran fins a l’11 de gener de 2021.

Lliurament del Premi CIEU a la idea més emprenedora de 2020

El CIEU-FEiE lliurarà el XI Premi a la idea més emprenedora 2020

El Centre d'Iniciatives Emprenedores Universitàries celebrarà l'acte de lliurament de guardons del XI Premi CIEU-FEiE a la idea més emprenedora de 2020, el proper dijous 10 de desembre, a les 16:15 h, en un esdeveniment que es durà a terme a la Sala d'Actes de la Facultat d'Economia i Empresa de la UAB, i que per motius de seguretat de la COVID-19, l'aforament serà reduït, i només podran assistir-hi in situ els ponents i els finalistes de les categories del certamen. Es podrà seguir a través de les xarxes socials de les Escoles FUABFormació.