Activitats organitzades per l'Escola de Postgrau

Cicle de conferencies

El passat 23 de març, la companyia KPMG ens va parlar de les tendències en el sector Life Sciences. El webinar va estar impartit per Olga Fidalgo, Sòcia de KPMG responsable del sector Life Sciences, i Claudio Jouanneau, Director de KPMG responsable de l'Equip de Consultoria Estratègica. 

Consulta la noticia

Trobades Citius

El passat 25 de març vàrem fer la I Trobada dels Alumni del Programa CITIUS UAB.

Si et vas perdre la I Trobada Alumni CITIUS UAB, en aquesta noticia trobaràs la sessió complerta.

Vídeo de la sessió

 

Activitats Hubb30

Aquest brunch moderat per Joaquín Gairín (Director del CRiEDO), ens convida a revisar quines tendències i innovacions s’apunten en l’àmbit de la gestió del coneixement i de les solucions que ens aporta la tecnologia, amb experts provinents d'empreses, universitats i institucions.

30 d'abril de 2021 a les 12h

Mirar el vídeo de la sessió

Thematic Table Talk: Mobilitat i Sostenibilitat

El 26 de maig vàrem fer el segon webinar del Cicle de Conferències "Thematic Table Talk" que l'Escola de Postgrau organitza en  col·laboració amb Fundació Alumni. Va tractar sobre la Mobilitat i la Sostenibilitat, i tendències i reptes que tenim a les nostres ciutats per fer-les més segures i eficients en el futur. 

Vídeo de la sessió

Thematic Table Talk: Sector Hosteleria

El 25 de novembre vàrem fer el tercer webinar del Cicle de Conferències "Thematic Table Talk" que l'Escola de Postgrau organitza en col·laboració amb Fundació Alumni. Va tractar sobre les tendències a la gestió de persones al sector de la hosteleria. El empleat es el rei!. 

Vídeo de la sessió