Formació a mida

Programes de formació a mida amb titulació UAB

Alguns dels programes que han rebut les empreses i institucions
Empresa / institució Programa de formació impartit Descripció del programa
Centro Iberoamericano de Gerencia Política Màrqueting Polític: Màster Estratègies i Comunicació Política

El màster està destinat a formar a futurs professionals de la consultoria i comunicació política, a partir d'eines teòriques i pràctiques. L'objectiu és oferir una formació específica en màrqueting i comunicació política a titulats en ciències polítiques, sociologia, ciències de la comunicació i ciències socials.

Centro de Estudios Veterinarios ADA, S.L. (Costa Rica) Cirurgia i Anestesia de Petitis Animals: Diplomatura de Postgrau

Des de la creació de l'Espai Europeu d'Educació Superior un objectiu primordial de la universitat és transmetre els seus coneixements al món professional. Aquest objectiu s'ha perseguit des de fa més de vint anys pel departament de Medicina i Cirurgia Animals de la Universitat Autònoma de Barcelona, quan vam començar amb els cursos d'oftalmologia per a seguir amb uns altres com les jornades d'anestèsia o de cirurgia que molts veterinaris han realitzat.

IDC Salud Holding S.L.U. Màster en Cirurgia Micorgràfica de Mohs

La cirurgia de Mohs és una tècnica avançada de cirurgia microscòpica altament especialitzada que requereix una formació específica exigent que actualment només uns pocs professionals dominen a tot el món.

Les pràctiques intensives i el contacte directe amb el docent són aspectes clau perquè l'alumne adquireixi la destresa i precisió que aquesta tècnica requereix. Amb aquesta premissa hem dissenyat aquest curs.

Fundació Institut Interuniversitari Interac Salut Validació Estudis Inter ACSalut  
Asociación Colombiana de Médicos Veterinarios Cirurgia i Anestesia de Petitis Animals: Diplomatura de Postgrau Des de la creació de l'Espai Europeu d'Educació Superior un objectiu primordial de la universitat és transmetre els seus coneixements al món professional. Aquest objectiu s'ha perseguit des de fa més de vint anys pel departament de Medicina i Cirurgia Animals de la Universitat Autònoma de Barcelona, quan vam començar amb els cursos d'oftalmologia per a seguir amb uns altres com les jornades d'anestèsia o de cirurgia que molts veterinaris han realitzat.
Content Ed Net Comunications S.L. CE Hepatocarcinoma  
Universidad Tecnológica de Chile - INACAP Curs d'especialització en Neuropsicopedagogia

El curs de Neuropsicopedagogia concreta la necessària col.laboració entre diferents àmbits del coneixement. És la concreció d'un programa formatiu a mida sol.licitat per INACAP, vinculat a la Universitat Tecnològica de Xile, com a institució que té la missió de formar persones amb valors i competències que els permetin desenvolupar-se com a ciutadans responsables i integrar-se amb autonomia i productivitat a la societat, contribuint a la millora de la competitivitat dels diferents sectors productius del país a través del desenvolupament del seu capital humà i de la innovació tecnològica.

Clínica de Cirurgía Plástica y Estética Planas Curs d'especialització Làser Mèdic-Quirúrgic

Aquest curs està dirigit a tots els llicenciats en medicina i cirurgia i té com a objectiu donar una formació teoricopràctica del funcionament del Làser en el camp de la medicina i cirurgia com a complement de la formació universitària i de reciclatge als especialistes, dins el marc de l'estètica.

Luzan 5 Health Consulting, S.A.