Vés al contingut principal

Lliurament de la 7a edició dels premis als millors TFG amb perspectiva de gènere

Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Detalls de l'event

El dimecres 22 de març tindrà lloc la 7a edició de lliurament dels premis als millors treballs de final de grau amb perspectiva de gènere (curs 2021-2022) amb la presència i col·laboració d’Esther Zapater, secretària general de la UAB, Meritxell Benedí i Altés, presidenta de l’Institut Català de les Dones i Maria Prats, directora de l’Observatori per a la Igualtat i encarregada de lliurar els diplomes i obsequis. 

L’acte convocat per l’Observatori per a la Igualtat de la UAB té la finalitat de sensibilitzar a la comunitat universitària sobre la igualtat de gènere i la no discriminació, així com, fomentar la recerca i estudi amb perspectiva de gènere en totes les disciplines. 

En aquesta 7a edició dels premis, s’han guardonat 46 treballs entre totes les facultats, el llistat el trobareu al següent enllaç. La propera convocatòria romandrà oberta a partir de juny o juliol del 2023 (les bases per participar es troben al web de l’Observatori per a la Igualtat). 

L’acte de lliurament s’iniciarà a les 12:30 h a la Sala d’Actes del Rectorat. Per a més informació podeu consultar el següent enllaç.