Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona

Entrega de premis als millors TFG amb perspectiva de gènere

15 març 2023
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

L'Observatori per a la Igualtat de la UAB concedirà els guardons a les persones premiades pels millors Treballs de Fi de Grau amb perspectiva de gènere de la setena edició el dimecres, 22 de març, a les 12.30 h a la sala d'actes de l'edifici Rectorat. Enguany s'han guardonat 46 treballs dels 102 presentats des de les facultats.


 

img_premisTFG2023_preacte
Lliurament de la 7a edició dels premis als millors TFG amb perspectiva de gènere

L'Observatori per a la Igualtat de la UAB organitza el lliurament de la setena edició (2021-2022) de premis als millors Treballs de Fi de Grau (TFG) amb perspectiva de gènere aquest dimecres 22 de març a les 12.30 h a la sala d'actes de l'edifici Rectorat.

A l'acte hi seran la secretària general de la UAB, Esther Zapater, la presidenta de l’Institut Català de les Dones, Meritxell Benedí i Altés, i la directora de l'Observatori per a la Igualtat, Maria Prats, per lliurar els diplomes i un obsequi a les persones premiades, gràcies al suport  i col·laboració de l'Institut Català de Dones.

Aquest any s'han guardonat 46 treballs dels 102 presentats des de les facultats de Ciències i Biociències, de Ciències de la Comunicació, de Filosofia i Lletres, de Traducció, de Ciència Política i Sociologia, d'Economia i Empresa, de Dret, d'Educació, de Medicina i Infermeria, de Psicologia i de l'Escola d'Enginyeria. El llistat de persones premiades està disponible en línia amb una descripció del seu TFG realitzat durant el curs 2021-2022.

Cada any, l'Observatori per a la Igualtat convoca aquests premis amb l'objectiu de sensibilitzar l'alumnat i el professorat sobre la igualtat de gènere i la no discriminació fomentant la recerca amb perspectiva de gènere en totes les disciplines.. La propera convocatòria s'obrirà entre juny i juliol d'aquest 2023. Les bases són disponibles al web de l'Observatori.

Resolució TFG premiats: https://www.uab.cat/doc/premi-graus-2022

Dins de