Vés al contingut principal

La UAB acull les proves d'accés a la universitat de setembre

Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Detalls de l'event

Els dies 6, 7 i 8 de setembre, el campus de la UAB acollirà la convocatòria extraordinària de les proves d'accés a la universitat. Les proves començaran el dia 6, a les 9 h, amb l'examen de llengua castellana i literatura. L'alumnat, però, està convocat a les 8 h per a la comprovació de les dades personals abans d'accedir a l'espai on es fan les proves. Per tal de conèixer la situació de les facultats i quins són els mitjans de transport disponibles per arribar-hi podeu consultar la pàgina de mobilitat i transports del web de la UAB. Els resultats de les proves es donaran a conèixer el 19 de setembre.

Les proves es divideixen en dues fases: la fase general, que és obligatòria i consta d'un total de cinc exàmens, i la fase específica, que és voluntària per a tots els perfils d'estudiants i serveix per apujar nota. En la fase general, els alumnes s'examinen de quatre matèries comunes (llengua catalana i literatura, llengua castellana i literatura, llengua estrangera i història) i una matèria a escollir que estarà vinculada a les matèries comunes d'opció: matemàtiques, llatí, fonaments de les arts o matemàtiques aplicades a les ciències socials.

En la fase específica, que poden fer tant els alumnes de batxillerat com els procedents de cicles formatius de grau superior, els estudiants poden examinar-se de fins a tres matèries de modalitat entre 21 assignatures. Amb les dues millors qualificacions, un cop ponderades, obtingudes en matèries vinculades als estudis que es vulguin cursar, es calcula la nota d'admissió, que pot arribar fins als 14 punts.