Vés al contingut principal

Jornada final del programa CROMA 2.0

Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

Detalls de l'event

El proper 18 de maig tindrà lloc la jornada final del programa socioeducatiu CROMA 2.0 d'enguany, organitzat per la Fundació Autònoma Solidària (FAS). El programa consisteix en diferents tallers organitzats per a escoles de Cerdanyola del Vallès, Montcada i Reixac, Rubí, Sabadell i Terrassa que tenen per objectiu despertar l'interès per l'aprenentatge d'alumnes de 5è i 6è de primària que es troben en situació de vulnerabilitat socioeconòmica i, per tant, en risc de patir fracàs escolar. Uns 200 infants d'11 i 12 anys visitaran la Universitat en una jornada que tindrà el següent horari:

- 10h a 12h: Els alumnes presentaran els resultats de diferents projectes d'investigació als investigadors de la UAB que els han dissenyat.

- 12h a 13h: A través d'una gimcana pel Campus, els alumnes podran descobrir què s'hi estudia, què s'hi pot fer, qui hi treballa, etc.

- 13h a 14.30h: Els infants i els estudiants amfitrions de la UAB faran una foto conjunta i un dinar de cloenda.

Les escoles participants són: les Fontetes, Sant Martí, Serraparera i Turó de Guiera, de Cerdanyola del Vallès; El Turó, El Viver, Font Freda i Reixac, de Montcada i Reixac; Del Bosc, Montessori, Pau Casals i Ramon Llull, de Rubí; Floresta, Joan Montllor, Miquel Carreras i Sant Julià, de Sabadell; i Agustí Bartra, Antoni Ubach, el Vallès, Joan Marquès i Casals, Josep Ventalló i Ramón y Cajal, de Terrassa. Més informació al web de la FAS