Vés al contingut principal

El sistema universitari i el futur de la Universitat Catalana d'Estiu

Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Detalls de l'event

El rector de la UAB, Javier Lafuente, participarà en l'edició d'enguany de la Universitat Catalana d'Estiu (UCE). Ho farà en una taula rodona el divendres, 19 d'agost, titulada "El sistema universitari dels Països Catalans i el futur de la Universitat Catalana d’Estiu". 

En aquesta taula rodona també hi intervindran la consellera d’universitats i recerca de la Generalitat de Catalunya, Gemma Geis; el rector de la UB, Joan Guàrdia; el rector de la UPC, Daniel Crespo; el rector de la Universitat Pompeu Fabra, Oriol Amat; el rector de la Universitat Rovira i Virgili, Josep Pallàres; i el rector de la Universitat de Girona, Quim Salvi..

La 54a Universitat Catalana d'Estiu (UCE) té lloc del 17 al 23 d'agost a Prada. Des de fa més de cinquanta anys és un espai de trobada d'estudiants, professors, professionals, polítics i assistents en general dels territoris que conformen els Països Catalans: l'Alguer, Andorra, Catalunya, Catalunya Nord, la Franja de Ponent, les Illes Balears i el País Valencià.