Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona

1st Se4All International Workshop: «Food Innovation through adding value to crops»

null Bluesky Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Detalls de l'event

  • Inici: 17 nov. 2022 09:30
  • Sala d'actes de la Facultat de Ciències i Biociències

L'equip de recerca del projecte europeu Se-bioFORtified ALfaLfa for Se-enriched Dairy products (Se4All) organitza aquest taller amb l'objectiu de donar a conèixer els seus avenços en la recerca de l'alimentació funcional i els beneficis del seleni. 

Se4All, liderat per la UAB, que té com a propòsit produir productes lactis i formatges enriquits amb seleni biofortificant fenc d'alfals amb aquest micronutrient per aplicació foliar. L'objectiu és trobar una solució per aconseguir un nivell adequat de seleni en dietes pobres en aquest mineral.

El taller, adreçat a professionals, comptarà amb la intervenció del líder d'investigació del projecte i catedràtic del Departament de Química de la UAB, Manuel Valiente i altres investigadors en innovació alimentària, nutrició vegetal, agrigenòmica, biofortificació i altres temàtiques relacionades.

La participació és gratuïta. L'esdeveniment comprèn una visita al CRAG (Centre de Recerca en Agrigenòmica). Per assistir-hi al taller cal inscriure's al següent enllaç.

Més informació: https://www.se4allproject.eu/index.php/2022/10/07/1st-international-workshop-food-innovation-through-adding-value-to-crops/

Dins de