Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona

Vuit docents de la UAB reben el Premi a l'Excel·lència del Col·legi de Metges de Barcelona

04 des. 2023
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

El 27 de novembre, a l’auditori AXA de Barcelona, el Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB) va lliurar els Premis a l’Excel·lència Professional en reconeixement a la trajectòria basada en el compromís, la integritat i l’excel·lència dels treballadors de l’àmbit de la sanitat. Entre els premiats, hi havia vuit docents de la UAB.

Imatge dels metges premiats

Es van distingir per la seva excel·lent trajectòria professional 53 metges i quatre equips assistencials de les comarques de Barcelona. Els vuit professors i professores de la UAB distingits van ser Helena Bascuñana, professora de l’Àrea de Psicologia Bàsica; Santiago Ramon y Cajal, director del Departament de Ciències Morfològiques; Maria Rosa Bella, professora de l’Àrea d’Anatomia Patològica; Eva Montané, vicedegana d'Alumnes i Mobilitat i coordinadora del tercer curs del grau en Medicina a la Unitat Docent Germans Trias i Pujol; Enric Castellet, professor de l’Àrea de Traumatologia i Ortopèdia, i Joaquín López-Contreras, Eugènia Negredo i Lourdes Mateu, professors del Departament de Medicina.

Aquests guardons es classifiquen en sis categories diferents: medicina d’atenció hospitalària, medicina d’atenció primària, medicina d’altres àmbits assistencials, recerca biomèdica, educació mèdica i, per últim, humanitats, cooperació i gestió. També es distingeixen equips assistencials amb la finalitat de premiar el lideratge i l’excel·lència dels professionals que treballen en equip. Tots els premis tenen com a objectiu principal distingir les trajectòries professionals, basades en l’honestedat, el compromís, l’altruisme, la integritat, la feina ben feta i l’excel·lència dels metges i metgesses.

La UAB, amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible

  • Treball digne i creixement econòmic
  • Educació de qualitat

Dins de