Sala de premsa

Voluntariat contra el càncer

Voluntariat contra el càncer a la Cursa de la UAB
88 persones voluntàries van participar, en tasques d'organització i administració, a la Cursa de la UAB, que dóna suport a La Marató de TV3 i que es va celebrar el passat 16 de desembre. Aquest any els diners aniran destinats a la investigació del càncer.

10/12/2018

Un total de 1800 corredors van participar a la setena edició de la Cursa Solidària de la UAB, celebrada el passat 16 de desembre i emmarcada enguany dins de les celebracions del 50è aniversari de la universitat. La cursa dóna suport a La Marató de TV3 i els diners que es van recaptar seran destinats a la investigació sobre el càncer.

88 voluntaris van ser els encarregats de fer possible el correcte funcionament de la cursa a través de la realització de tasques d'organització i administració: repartiment de dorsals i samarretes per als corredors i corredores; prepararació del paddock, el circuit i la Fira d’Entitats o amb col·laboració a la zona de recuperació. La gestió d'aquest voluntariat va ser a càrrec de la Fundació Autònoma Solidària.

La Cursa de la UAB va comptar amb diferents tipus de recorreguts i distàncies: la caminada de 6 km; la carrera de 6 km; la carrera d’11 km; o la cursa de mobilitat reduïda de 480 metres. Tots els recorreguts van tenir com a punt d'inici i final la Vila Universitària, però les carreres més llargues van comptar amb la novetat de passar també pel Sincrotró Alba i per Cerdanyola del Vallès.

El guanyador de la cursa de 10 kilòmetres va ser Paco Castellano Rico en categoria masculina, de Cerdanyola del Vallès, i en la femenina va ser-ho l’Irene Sánchez Albert, estudiant de sisè curs del Grau de Medicina de la UAB, de Castellar del Vallès.