Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona

Torna el 'Curs d'Emprenedoria Social i Col·laborativa', amb reconeixement d'1 crèdit ECTS

20 des. 2022
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Organitzat per UAB-Emprèn i la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya, ensenya com emprendre un projecte d'economia social i col·laborativa. S'impartirà tots els dijous de març, en horari de matins, a l'espai UAB-Emprèn, a la plaça Cívica. Inscripcions fins al 24 de febrer.

Economia social i col·laborativa

La UAB torna a oferir aquest curs on l'alumnat aprèn, mitjançant casos d’èxit i exemples de bones pràctiques, els passos a seguir per a emprendre un projecte social amb eines i elements d’una plataforma col·laborativa. En les sessions es treballa tant la generació de la idea, com les habilitats i les competències necessàries (lideratge i creativitat, entre altres) per al desenvolupament inicial del projecte.

Aquests són els detalls organitzatius de la formació:

 
Calendari i continguts
  • 2 de març de 2023, de 10 a 13 hSeminari sobre economia col·laborativa (3 hores).
  • 9 de març de 2023, de 9 a 13 h: Taller sobre lideratge i gestió compartida (4 hores).
  • 16 de març de 2023, de 10 a 13 h: Taller sobre creativitat i generació d'idees (3 hores).
  • 23 de març de 2023, de 10 a 12 h: Experiències d’emprenedoria (2 hores).
 
Inscripcions i pagament
  • Hores totals: 25 hores (12 hores de docència i 13 hores de desenvolupament d'un treball sobre una idea basada en economia col·laborativa que es lliurarà en finalitzar el curs a uab.empren@uab.cat).
  • Data límit d'inscripció: 24 de febrer de 2023.
  • Preu: 25 euros.
  • Pagament per transferència bancària al compte corrent següent de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya:

Fiare Banca Ètica
IBAN: ES6715500001280001041722
BIC: ETICES21XXX

Un cop fet el pagament, cal emplenar aquest missatge de correu electrònic i enviar-lo, amb el comprovant de la transferència com a document adjunt, a formacio@cooperativestreball.coop.

 
Altra informació

Aquesta activitat està reconeguda amb 1 crèdit ECTS, i per tal de superar-la és imprescindible una assistència mínima del 80% i fer un treball final. Després de finalitzar el curs, l'alumnat rebrà per correu electrònic el certificat que haurà de presentar a la Gestió Acadèmica de la seva Facultat o Escola per tal de poder convalidar el crèdit ECTS.

El Curs d'Emprenedoria Social i Col·laborativa és una iniciativa del programa UAB-Emprèn en col·laboració amb la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya, i està dissenyada per dotar l’alumnat de la UAB de competències transversals que millorin la seva ocupabilitat i el facin més competitiu en el món professional.

Dins de