Vés al contingut principal

Sexualitats i afectivitats, nova edició del taller amb mirada integradora

09 nov. 2022
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

El programa de Salut de la FAS obre les inscripcions per una nova edició del taller “Sexualitats i Afectivitats. Una mirada integradora”. On podràs obtenir 2 crèdits i una mirada crítica i reflexiva envers la sexualitat.

Imatge portada taller sexualitats

“Sexualitats i Afectivitats. Una mirada integradora”, organitzat pel programa de Salut de la Fundació Autònoma Solidària consisteix en un conjunt de sessions durant els dies 15, 22 i 29 de novembre i 13 i 20 de desembre, de 15:00 a 18:00 hores. En els tallers es parlarà des d’una mirada crítica i reflexiva sobre sexualitat, afectivitat, plaer, diversitat d’identitats de gènere i orientacions, drets sexuals i reproductius i prevenció. Es posarà el focus no només en la individualitat de la vivència, sinó també en els aspectes socials, antropològics i polítics que han determinat, i determinen, la vivència particular als cossos tant del plaer com del risc.

Algunes de les persones participants en versions anteriors han opinat el següent:

"Em va sorprendre i agradar molt la idea de descolonitzar la sexualitat i canviar la nostra visió del món cap a la interseccionalitat; això em va fer plantejar-me fins quin punt jo era privilegiada".

"En les xerrades on vam tractar la construcció del desig i la interseccionalitat, vam tocar punts dels quals jo mai n’havia sentit a parlar i que m’han obert un món nou".

Informació d’interès:

Aquest taller es realitzarà de manera presencial al Campus de la UAB i té un cost de 40€. Per obtenir el reconeixement de 2 ETCS caldrà fer entrega d’una memòria reflexiva i una assistència al 100% de les sessions. Cadascuna de les ponències comptarà amb una presentació per facilitar el seguiment del contingut, a més, les sessions barregen teoria amb dinàmiques.

Per a més informació del taller consulteu la descripció i per poder participar-hi cal emplenar el formulari d’inscripció.

Dins de