Vés al contingut principal

Sergi Figueres, referent de l'emprenedoria social, repassarà la seva trajectòria en una conferència a la UAB

16 març 2023
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Figueres, alumni de la UAB, és cofundador i CEO de Worldcoo, companyia pionera de l'arrodoniment solidari en el pagament en comerços. Repassarà el desenvolupament d'aquest projecte i la seva trajectòria com a emprenedor en una nova sessió del cicle Conferències d’Emprenedors/es TOP, exclusiva i gratuïta per a estudiants i alumni de la Universitat. Serà el 18 d'abril, dimarts, a les 13.00 h a l'espai UAB-Emprèn, a la plaça Cívica.

Sergi Figueres, cofundador de Wordlcoo

Una oportunitat de conèixer de primera mà la seva experiència i fer networking

Sergi Figueres, referent de l'emprenedoria social dins i fora del país com a cofundador i CEO de Worldcoo, serà protagonista de la propera sessió del cicle Conferències d’Emprenedors/es TOP del programa UAB-Emprèn. L’activitat permetrà conèixer de primera mà la seva experiència emprenedora i compartir-hi una estona de networking; d’aquesta manera, les persones assistents podran ampliar coneixements i competències en l’àmbit de la generació d’idees i l’emprenedoria.

Figueres, que és alumni de la UAB, va iniciar la seva trajectòria professional mentre hi cursava el doble Grau en Administració d’Empreses i Dret, estudis que va completar l’any 2008. El 2012 va crear Worldcoo, una empresa que té per objectiu el finançament de projectes solidaris d’ONG a través d’establiments comercials compromesos, que ofereixen els seus clients l’opció d’arrodonir a l’alça els seus pagaments amb targeta de crèdit i donar aquests cèntims a causes socials.

La conferència es farà a l'espai UAB-Emprèn, ubicat a la plaça Cívica; concretament, a la primera planta de l'edifici RR, damunt del bar.

Inscripció gratuïta

Dins de