Vés al contingut principal

Seminari en línia sobre la salut intestinal i la seva relació amb l'estat d'ànim: «Microbioma, eix intestí-cervell i alimentació»

06 març 2023
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

La secció de la UGT-UAB i el projecte Campus SiS organitzen, el proper dimarts dia 7 de març a les 11 h, el nou seminari web titulat «Microbioma, eix intestí-cervell i alimentació», a càrrec de Lucía Redondo Cuevas, doctora en Ciències, màster en Nutrició i Metabolisme, experta en Psiconeuroimmunologia Clínica i docent a diversos màsters universitaris.

UAB

Emmarcat en el cicle de salut integrativa, organitzat per la secció de la UGT-UAB i el projecte Campus SiS, tindrà lloc el seminari web sobre el «segon cervell» del nostre cos, el microbioma i la salut intestinal, i la seva relació amb les nostres emocions. En la conferència, la doctora i ponent Lucía Redondo aprofundirà en aspectes que potencien una millor salut digestiva i emocional i explicarà factors determinants que cal tenir-hi en compte com l’alimentació.

Estudis duts a terme en els últims anys determinen l’aparell digestiu com a primordial per a la nostra salut global, ja que està connectat directament amb tot l’organisme i el sistema nerviós central. L’alimentació serà un tema principal del seminari, pel fet que és un factor que modula el nostre microbioma intestinal i, per tant, un factor essencial que cal tenir en compte per prevenir els problemes de salut física i mental.

Podeu participar en aquest seminari sense inscripció prèvia a través de l'enllaç següent (a més, la sessió serà enregistrada). Els darrers quinze minuts podeu plantejar preguntes a través del xat.

 

La UAB, amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible

  • Salut i benestar

Dins de