Vés al contingut principal

Santiago Tejedor, premiat per un treball sobre intel·ligència artificial i periodisme

28 feb. 2023
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Santiago Tejedor, professor del Departament de Periodisme i de Ciències de la Comunicació de la UAB, ha rebut la beca dels Premis Carles Rahola 2022-2023, que atorga l'Ajuntament de Girona. L'ajut, dotat amb 3.000 euros, ha estat atorgat al treball «La intel·ligència artificial al periodisme de Girona. 20 mirades d'experts sobre els riscos, les oportunitats i els desafiaments de la comunicació robotitzada a les comarques gironines».

Santiago Tejedor i l'alcaldessa de Girona
Fotografia: Ajuntament de Girona.

El jurat ha elogiat, entre altres aspectes, «la idoneïtat, l'interès i la innovació» del treball, així com el fet de plantejar «una nova línia de recerca sobre la temàtica que pot obrir noves perspectives d'estudis i assajos al voltant de la comunicació al territori gironí».

Aquesta beca l'atorga l'Ajuntament de Girona amb la col·laboració de la Diputació de Girona i la demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes de Catalunya. Té com a objectiu fomentar la recerca sobre la història del periodisme a les comarques gironines.

L'acte de lliurament dels Premis Carles Rahola va tenir lloc el 21 de febrer, al Palau de Congressos de Girona. Els guardons van ser lliurats per l'alcaldessa Marta Madrenas, que va destacar la qualitat de tots els treballs presentats a l'edició d'enguany.

La UAB, amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible

  • Educació de qualitat
  • Ciutats i comunitats sostenibles

Dins de