Vés al contingut principal

S'avança el termini per a demanar les beques de caràcter general (GRAL 2022)

20 abr. 2022
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

Enguany el termini per sol·licitar una beca de caràcter general per al curs 2022-2023 s’ha avançat respecte als cursos anteriors. Has de demanar-la del 30 de març al 16 de maig (ambdós inclosos) tot i que encara no hagis decidit quins estudis cursaràs o, fins i tot, encara que no tinguis clar si continuaràs estudiant o no.  

Solicitud de beca

El termini, improrrogable, per demanar la beca finalitza el 16 de maig

A la inscripció hauràs de posar els estudis que creus que és més probable que facis i més endavant els podràs modificar si no s’ajusten a la teva tria definitiva.

Aquest termini és vàlid tant per a estudiants de màster com de grau independentment que s’hagi gaudit d’aquest ajut anteriorment; és únic i improrrogable, per tant, no hi haurà un segon termini més endavant.

Consulta la convocatòria i llegeix-la amb atenció. Aquests ajuts són incompatibles amb els que concedeixi qualsevol altre organisme públic o privat per a la mateixa finalitat.

A qui va dirigida la beca de caràcter general?

La beca de caràcter general la convoca cada any el Ministeri d’Educació i Formació Professional i, a Catalunya, la gestiona l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR) i va dirigida a estudiants universitaris que cursin:

  • Estudis universitaris conduents a títols oficials de grau i de màster.
  • Cursos de preparació per a l’accés a la universitat de majors de 25 anys que siguin impartits per universitats públiques.
  • Crèdits complementaris o complements de formació per a l’accés o per a l’obtenció del títol de màster o grau.

En aquesta convocatòria no s'inclouen les beques estudis de tercer cicle o doctorat, estudis d'especialització ni per a títols propis de les universitats.

Enllaços d’interès

Web de l’Agència d’Ajudes Universitàries i de Recerca (AGAUR) 

Web del Ministeri d’Educació i Formació Professional

Correu de consulta de la UAB: consulta.beca@uab.cat

Dins de