Vés al contingut principal

Resultats provisionals de les eleccions sindicals de la Junta de PAS

16 juny 2022
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Les eleccions sindicals per escollir les persones que formaran part de la junta de personal d'administració i serveis funcionari van tenir lloc el 16 de juny per votació electrònica i ja es coneixen els resultats provisionals.

Vot online

El 16 de juny van tenir lloc les eleccions per escollir les 23 persones que formaran la Junta de Personal d'Administració i Serveis Funcionari de la UAB (Junta de PAS-F).

Per primera vegada, el nombre de persones d'aquest col·lectiu superar el miler i és per això que els representants a escollir és de 23 en comptes de 21 com en les anteriors eleccions.

El 10 de maig es va constituir la Mesa electoral, que és l'òrgan competent per decidir el sistema de votació i l'horari. Entre les decisions que va prendre la Mesa està l’elecció del sistema de votació electrònic, tal i com es va fer en les darreres eleccions. 

Un cop tancat l'escrutini, s'han fet públics els resultats provisionals. Es van emetre 608 vots i els 23 representants s'han repartit de la següen manera: ADT 2 delegats, CAU 6 delegats, CCOO 9 delegats, i-CSC 3 delegats i UGT 3 delegats.

 

Més informació: Agents socials del PAS

Dins de