Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona

Racons Amagats: Nova temporada de visites al campus versió YouTube

26 abr. 2024
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

La Laura Pierola i el Víctor Rodríguez protagonitzen la quarta temporada de les visites al campus de la UAB “Racons amagats”, una sèrie de vídeos que apropen als UABers a conèixer indrets i serveis interessants que potser encara no saps que existeixen.

Visites al Campus Online T4

No et perdis cap episodi de Visites al campus versió Youtube T4, començant amb l'episodi sobre les impressores 3D del campus!

 

En aquesta nova temporada de Visites al Campus versió YouTube, el Víctor i la Laura et porten a descobrir els racons amagats de la Universitat, allunyant-se dels camins més coneguts per mostrar-te espais únics i sorprenents.


Les primeres temporades estaven centrades en els programes d'intercanvi i les instal·lacions de la universitat. Aquest any, la quarta temporada explora els indrets i serveis menys coneguts del campus. Tot això en menys de 3 minuts i sense sortir de YouTube!

Per ser un autèntic UABer, has de conèixer tots els racons que amaga el campus. En el primer episodi t’expliquem el servei d'impressió 3D del campus, al qual poden accedir gratuïtament tots els estudiants de la UAB. T'ho perdràs?


Sabies que la idea de “Racons Amagats” va sorgir com a resposta a la curiositat  dels estudiants per explorar més enllà de les àrees comunes? Aquesta nova sèrie és una oportunitat perfecta per veure la UAB des d'una perspectiva diferent i descobrir tot el que no coneixem d’ella. Gràcies a la bona acollida que van tenir les primeres tres temporades, llancem aquesta nova entrega, on Víctor i Laura et porten a llocs poc visitats on podràs gaudir tant del temps lliure com de l'entorn acadèmic d'una manera única i emocionant.

Et podria interessar

Vistes al campus versió YouTube - T3

Vistes al campus versió YouTube - T2

Visites al campus versió YouTube -T1

Visita la UAB

Dins de