Vés al contingut principal

Què són els mínors en versió Youtube

01 jul. 2021
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

T’has preguntat mai què és un mínor? Estàs cursant un grau i necessites un canvi d’aires o ampliar coneixements? La Bea Ruano t’explica en la nova edició de l’UABecedari què són i com funcionen aquests itineraris que t’ofereix la UAB

Què són els mínors versió Youtube

Visualitza l’últim capítol de l’UABecedari: M de Mínor

L’UABecedari és una sèrie a Youtube protagonitzada per la Bea, una estudiant de Comunicació Audiovisual que s’encarrega d’explicar-te termes sobre la vida universitària i la UAB en vídeos breus, i t’ajuda a descobrir alguns conceptes que potser se t’escapen. 

En l’últim capítol, la Bea t’explica de manera resumida què són i com funcionen els mínors. Aquest vídeo et pot ser de gran utilitat si encara no saps què són o sí que ho saps, però encara t’estàs decidint sobre si fer-ne un. 

A més, recentment es va dur a terme la Fira virtual de mínors, un esdeveniment enfocat a explicar, a través del professorat dels mateixos mínors, què són aquests itineraris i quins avantatges t’ofereix cursar-lo mentre fas el grau. En aquesta pàgina també podràs trobar-hi les gravacions de les xerrades específiques de mínor, on es detallen les característiques de cada mínor en concret. 

Si estàs fent el grau i t’interessa adquirir competències en un altre àmbit sense haver de canviar de titulació, o completar el teu expedient, no et perdis el amb M de Mínor i els vídeos de la Fira virtual de mínors

Més informació
Amb M de Mínor
Fira virtual de mínors
T'esperem a la UAB
 

Dins de