Vés al contingut principal

Programa SICUE 2023: convocatòria oberta del 13 al 27 de febrer

07 feb. 2023
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

El SICUE és el programa que permet als estudiants realitzar una part dels seus estudis en una altra universitat d'Espanya. La convocatòria per realitzar una estada d'un semestre o de nou mesos durant el curs 2023-2024 s'obre el 13 de febrer i fins al 27 de febrer. 

Mapa de España en el que se puede leer en letras grandes SICUE

El Sistema de Intercambio entre Centros Universitarios de España (SICUE) facilita els intercanvis d'estudiants dins de l'Estat Espanyol. Mitjançant aquest sistema, els estudiants poden realitzar part dels seus estudis en una universitat diferent, amb garanties de reconeixement acadèmic i d'aprofitament, així com d'adequació al seu perfil curricular. Aquest intercanvi ofereix a l'estudiant la possibilitat d'experimentar diferents sistemes docents, inclòs el règim de pràctiques, i de conèixer els aspectes socials i culturals d'altres Comunitats Autònomes.

Cal consultar la durada de les estades que s'ofereixen per a cada titulació al llistat de destinacions. Les places són exclusives per a la titulació i duració especificada. L'estudiant que participa en el SICUE manté la condició d'alumne de la seva universitat d'origen, en la qual s'haurà de matricular i abonar, si s'escau, l'import de la matrícula. A la universitat de destinació, l'alumne gaudirà de matrícula gratuïta per a les assignatures incloses a l'acord d'equiparació, i tindrà els mateixos drets i serveis que els alumnes locals.

Per més informació, podeu consultar el web de la nostra universitat. 

Dins de