Vés al contingut principal

Noves places de pràctiques a les Oficines Exteriors d'ACCIÓ per a persones joves graduades

06 jul. 2022
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

L'agència per a la competitivitat de l'empresa de la Generalitat de Catalunya ofereix 9 places de pràctiques a les seves oficines d'Àmsterdam, Brussel·les, Copenhaguen, Londres, Miami, Mont-real, Nova York i Washington. El perfil requerit és el de persones joves graduades en l'àmbit de l'Economia.

Pràctiques ACCIÓ

Les pràctiques que ofereix ACCIÓ són remunerades, de jornada completa i amb nou mesos de durada. Consisteixen a donar suport en les tasques del dia a dia de l’Oficina Exterior de Comerç i Inversió en aquests tres àmbits: internacionalització empresarial, captació d’inversions i innovació empresarial. Les dates d’incorporació previstes són entre setembre i octubre d’enguany.

El perfil que es cerca és el de persones joves amb un grau universitari oficial en l’àmbit de l’Economia, amb molt bon nivell d’anglès (i algun altre idioma en funció de la destinació) i amb menys de tres mesos d’experiència vinculada a la seva titulació. A més, caldrà tenir menys de 26 anys i estar inscrit com a demandant d’ocupació, o menys de 30 i estar inscrit també a Garantia Juvenil.

Aquestes estades de pràctiques són una excel·lent oportunitat per començar la carrera professional a l’estranger i gaudir d’una experiència professional internacional de la mà de les oficines d’ACCIÓ repartides pel món.

Tots els detalls sobre les condicions, els requisits i com optar a aquestes pràctiques es poden consultar en aquest document.

Dins de