Vés al contingut principal

Noves places de pràctiques a la Delegació del Govern de Catalunya a Ginebra

22 maig 2023
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

L'estada tindrà una durada màxima de tres mesos, podrà ser curricular o extracurricular i es realitzarà durant el proper curs 2023-2024 acadèmic. Els estudis requerits són de Ciències Polítiques, Comunicació i/o Relacions Internacionals. 

Ginebra, Suïssa

La Delegació del Govern a Suïssa ofereix quatre places de pràctiques presencials a la seva oficina de Ginebra. L’estada es podrà realitzar en el període comprès entre setembre de 2023 i juny de 2024, tot i que també hi ha la possibilitat de fer-la durant els mesos d’estiu. La dedicació mínima serà de 20 hores setmanals; l’horari, de 9.00 a 13.00 h, i la durada màxima, de tres mesos (establerta per la legislació suïssa).

La persona candidata participarà en l’activitat habitual de la Delegació. Col·laborarà en les tasques de l’equip tècnic tant en l’àmbit de les relacions bilaterals com de les relacions multilaterals a través del seguiment de l’actualitat, la recerca d’informació i l’elaboració de notes i informes. L’objectiu és que l’estudiant en pràctiques pugui tenir una visió transversal de les tasques que es realitzen a la Delegació.

Es demana un nivell B1-B2 de francès, i un B2 d'anglès. També es valorarà el domini d'altres llengües com l'alemany i l'italià. 

Tots els detalls del perfil requerit i de l’oferta es poden consultar en aquest enllaç.

Les pràctiques no seran remunerades, però la persona seleccionada podrà optar a una beca del programa Erasmus+ PràctiquesEs recomana a les persones interessades sol·licitar el període de pràctiques a partir d'octubre de 2023 per tal de poder fer la sol·Licitud a la convocatòria de beques per estades de pràctiques a l'estranger 2023-2024. 

Si l'estada es vol realitzar durant els mesos d'estiu o abans de l'octubre, cal contactar amb occupactional.mobility@uab.cat

Les persones interessades hauran d’enviar una carta de motivació i el CV a l’adreça info.ch@gencat.cat. La data límit per enviar les sol·licituds és el 9 de juny de 2023. Es recomana especificar el període de pràctiques desitjat i el nivell de francès i d'anglès en el cos del missatge o a la carta de motivació.

També es recomana que l'alumnat interessat es posi en contacte amb la seva Facultat o amb el servei de Gestió d’Intercanvis de la Universitat per saber quin tipus de pràctiques pot realitzar en el marc dels seus estudis (curriculars o extracurriculars).

Les pràctiques en delegacions del Govern de Catalunya a l’estranger s’emmarquen en el Conveni de cooperació educativa entre la Universitat Autònoma de Barcelona i l’Administració de la Generalitat de Catalunya, mitjançant el Departament d’Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència, per a la realització de pràctiques acadèmiques externes.

Dins de