Vés al contingut principal

Nova convocatòria del Premi a la creació de continguts audiovisuals en català, aranès i llengua de signes catalana a les xarxes

17 feb. 2023
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

En una nova edició, la Xarxa Vives d’Universitats, el Grup d’Estudi de Llengües Amenaçades de la Universitat de Barcelona i l’Òmnium Cultural convoquen el Premi a la creació de continguts audiovisuals en català, aranès i llengua de signes catalana (LSC) a les xarxes. El termini de presentació de treballs finalitza el 31 de març.

Xarxa Vives d'Universitats

El Premi de creació de continguts audiovisuals en català, aranès i llengua de signes catalana (LSC) a les xarxes premia i valora l’originalitat i la qualitat lingüística, artística i tècnica, a més d’afavorir la contribució a la promoció de la llengua a les xarxes socials. El termini de presentació de treballs per al concurs, que s’adreça a persones menors de 35 anys, està obert fins al 31 de març.

Els guardons, organitzats per la Xarxa Vives d’Universitats, el Grup d’Estudi de Llengües Amenaçades i l’Òmnium Cultural, es reparteixen en tres modalitats: millor canal en català, millor canal en aranès i millor canal en llengua de signes catalana (LSC), i cada guanyador percebrà la recompensa econòmica de 1.000 €.

Les candidatures es poden presentar mitjançant dues vies: autopresentació o presentació de treballs aliens que puguin optar al premi. Els canals premiats anteriorment i els patrocinis no seran acceptats.

El veredicte del jurat es comunicarà abans del 20 de maig i es farà públic a vives.org. Podeu consultar les bases, els criteris i els requisits del concurs en l’enllaç següent.

Dins de