Vés al contingut principal

Nous tallers sobre temàtiques socials amb reconeixement ECTS

14 feb. 2023
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Durant els mesos d’abril i maig hi ha programats tres tallers sobre temàtiques com les migracions i l’art, les drogues, o la inclusió i la discapacitat. Són una proposta de la FAS i tenen reconeixement de 2 ECTS.

Imatge dels tallers ECTS

Els programes de la Fundació Autònoma Solidària proposen una sèrie de tallers formatius perquè els i les estudiants de la UAB o altres persones puguin adquirir coneixements sobre temàtiques socials.

Aquest semestre, s’ofereix el nou taller “DiasporART: Les migracions a través de l’art. Es tracta d’un conjunt de tallers participatius facilitats per experts, activistes i defensores de drets humans que han trobat en l’art un mitjà per a expressar i donar visibilitat a qüestions vinculades amb les migracions. Les sessions combinaran contingut teòric amb dinàmiques participatives i estratègies d’aprenentatge individual i col·lectiu basades en metodologies socioafectives, que apel·len al joc i a la creativitat entesa de forma àmplia. Es durà a terme els dilluns i dimecres del mes d’abril i maig, en horari de 15:30h a 18:00h, els dies 17, 19, 24 i 26 d’abril i 3, 8 i 10 de maig, a l’edifici Àgora de la Plaça Cívica del Campus UAB.

El taller de “Visions i reflexions al voltant de les drogues”, vol tractar les diferents implicacions que comporta el consum de drogues, tant legals com il·legals, en l’àmbit individual, comunitari i social. En les sessions s’abordarà la subjectivitat de la vivència personal i del marc polític del moment així com l'objectivitat del coneixement científic aportat per tal que les persones assistents puguin construir la seva visió. Es durà a terme durant el mes de març i abril en horari de 15:00h a 18:00h, els dies 20, 31, 23, 28 i 30 de març i 11, 13 i 18 d’abril, i un dimarts, a escollir, de 10:00h a 12:00h, a l’aula R/115 de l’edifici Àgora de la Plaça Cívica del Campus UAB.

Finalment, el taller “Obrint pas cap a la inclusió” organitzat pel PIUNE, el Servei per a la Inclusió de la UAB, vol apropar l’alumnat de la universitat a la realitat de les persones amb discapacitat mitjançant la veu de persones que explicaran la discapacitat en primera persona. A través de diverses sessions, es volen trencar estereotips existents a la societat i potenciar la igualtat mitjançant el coneixement. Es durà a terme els dilluns i dimecres del mes d’abril i maig, en horari de 15:00h a 18:00h, els dies 12, 17, 19, 24 i 26 d’abril i 3, 8 i 10 de maig, a la Sala Polivalent (Aula R/108 D) de l’edifici Àgora de la Plaça Cívica del Campus UAB.

En tots els tallers és necessària l'assistència al 100% de les sessions i la realització d’un treball reflexiu. El reconeixement és de 2 ECTS i el cost és de 40 euros per a cada taller. Pels voluntaris i voluntàries en actiu aquest curs, aquests tallers són gratuïts.

Inscripcions dels tallers aquí:

Formulari d’inscripció al taller de diasporart

Formulari d’inscripció al taller de drogues

Formulari d’inscripció al taller de discapacitat

Dins de