Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona

Nou taller sobre finançament alternatiu per a empreses a la UAB

16 gen. 2023
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Exclusiu i gratuït per a estudiants i alumni de la Universitat, anirà a càrrec d'Oriol Sans, director de la Unitat de Finançament d'ACCIÓ, l'Agència per la Competitivitat de l'Empresa de la Generalitat de Catalunya. Serà el 23 de febrer, dijous, a les 13.00 h a l'espai UAB-Emprèn, a la plaça Cívica.

Oriol Sans

Quines fonts de finançament alternatiu i complementari al bancari existeixen per desenvolupar un projecte d'emprenedoria?

Oriol Sans protagonitzarà el proper taller del programa UAB-Emprèn, centrat en les diferents opcions de finançament alternatiu disponibles per a projectes d'emprenedoria. Així doncs, compartirà els seus coneixements i experiències amb totes les persones assistents, que tindran ocasió de plantejar-li els seus dubtes.

Com a director de la Unitat de Finançament i Senior Startups Manager d'ACCIÓ, Sans es dedica a assessorar les startups i pimes catalanes sobre les millors formes de finançament; d'aquesta manera, els apropa les diferents tecnologies de funding –sobretot, l’alternatiu i complementari al bancari– per tal d’impulsar la seva innovació, el seu creixement i la seva internacionalització.

El taller forma part de l’oferta formativa en generació d’idees i emprenedoria que el Servei d’Ocupabilitat de la UAB, a través del seu programa UAB-Emprèn, posa a disposició de l’alumnat i les persones titulades de la Universitat amb la finalitat d’ampliar les seves competències professionals.

L'espai UAB-Emprèn és a la plaça Cívica, a la primera planta de l'edifici RR, damunt del bar.

Per participar al taller només cal inscriure's en aquest formulari.

Dins de