Go to main content
Universitat Autònoma de Barcelona

New alternative funding workshop for businesses at the UAB

16 Jan 2023
Share via WhatsApp Share via e-mail

Free and exclusively for students at the UAB, the workshop will be offered by Oriol Sans, director of the Financial Unit at ACCIÓ, the Agency for Business Competitiveness of the Government of Catalonia. The event will take place on 21 April at 1 p.m. at the UAB-Emprèn space, located at the Plaça Cívica.

Oriol Sans

Oriol Sans protagonitzarà el proper taller del programa UAB-Emprèn i compartirà els seus coneixements i experiències amb totes les persones assistents, que tindran ocasió de plantejar-li els seus dubtes.

Com a director de la Unitat de Finançament i Senior Startups Manager d'ACCIÓ, Sans es dedica a assessorar les startups i pimes catalanes sobre les millors formes de finançament; així doncs, els apropa les diferents tecnologies de funding –sobretot, l’alternatiu i complementari al bancari– per tal d’impulsar la seva innovació, el seu creixement i la seva internacionalització.

El taller forma part de l’oferta formativa en generació d’idees i emprenedoria que el Servei d’Ocupabilitat de la UAB, a través del seu programa UAB-Emprèn, posa a disposició de l’alumnat i les persones titulades de la Universitat amb la finalitat d’ampliar les seves competències professionals.

L'espai UAB-Emprèn és a la plaça Cívica, a la primera planta de l'edifici RR, damunt del bar.

Per participar al taller només cal inscriure's en aquest formulari.

Within