Vés al contingut principal

Mesures per a la finalització de la docència i realització d'exàmens

07 gen. 2022
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

L’Equip de Govern de la UAB estableix un seguit de mesures de caràcter general per tal de garantir la finalització de les classes i la realització dels exàmens del primer semestre. 

Imatge de recurs classe amb separació per covid

Atesa la situació epidemiològica actual, en la qual és previsible que al llarg de les properes setmanes es presentin força casos de contagis per covid-19 tant de professorat com d’alumnat, l’Equip de Govern ha establert un seguit de mesures de caràcter general per tal de garantir la finalització de les classes i la realització dels exàmens del primer semestre. Aquestes mesures inclouen la flexibilització de la modalitat d’impartició de la docència en casos de contagi de professorat o d’un nombre significatiu d’estudiants del grup i la previsió d’una data alternativa d’avaluació per a l’alumnat que no pugui fer la prova en la data prevista per raó de la covid, tot garantint el dret a la recuperació. 

En cas d’incidència relacionada amb la covid que us obligui a estar en confinament, us haureu de posar en contacte amb la coordinació de la titulació i amb el professorat de les vostres assignatures.

Més informació: Web Coronavirus

La UAB, amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible

  • Salut i benestar
  • Educació de qualitat

Dins de