Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona

Més de 40 estudiants reben un premi pels seus TFG sobre desenvolupament sostenible i justícia global

25 maig 2022
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Es celebra l'acte d'entrega dels millors TFG de temàtiques vinculades al desenvolupament sostenible i la justícia global. Mireia Martin, Teresa Porta, Glòria Cabrera i Marina Marín reben els premis als millors TFG per àmbit de coneixement.

 

Premis TFG Justícia Global 2022 FAS

Aquest dijous 26 de maig ha tingut lloc l’acte d’entrega de premis TFG sobre desenvolupament sostenible i justícia global a la Sala d’Actes que comparteixen les facultats de Ciències Polítiques i Sociologia i d’Economia i Empresa.

Aquests premis, organitzats per la Fundació Autònoma Solidària amb el suport de la UAB i l’Ajuntament de Barcelona, tenen com a objectiu promoure l’interès per la recerca en el desenvolupament sostenible i la justícia global, en el marc dels Treballs de Fi de Grau.

Enguany, s’ha celebrat la 5a edició del premi, que ha superat les anteriors en participació: es van rebre 83 candidatures i s’han atorgat fins a 40 premis a estudiants de diferents graus de la UAB.

L'acte ha estat presentat per Ester Zapater (secretària general de la UAB), Jordi Prat (director de la FAS) i David Llistar (director de Serveis de Justícia Global i Cooperació Internacional Ajuntament de Barcelona). Els i les guanyadores han fet un breu discurs responent a “Com contribueix el meu TFG al desenvolupament sostenible i/o a la justícia global?”. Els TFG premiats es publiquen al Dipòsit Digital de Documents de la UAB.

D’entre tots els TFG guardonats, el jurat ha escollit el millor de cada un dels quatre àmbits de coneixement de la UAB. Han rebut una remuneració de 250€ cadascun i han estat per:  Mireia Martin de la Facultat de Traducció en l'àmbit de les arts i humanitats; Teresa Porta, de Biociències en l'àmbit de les ciències; Glòria Cabrera de Medicina en l'àmbit de les ciències de la salut; i Marina Marín de Ciències de la Comunicació.

Durant l'acte, el director de la FAS ha anunciat que la propera convocatòria dels premis passarà a anomenar-se "Premis TFG Arcadi Oliveres" per reconèixer la lluita d'Oliveres per la justícia global a la universitat i per ser un referent pels joves universitaris.

 

La UAB, amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible

    Dins de