Vés al contingut principal

Lliurats els premis Argó als treballs de recerca de CFGS

14 jul. 2022
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

La UAB ha fet el lliurament dels premis als millors treballs de recerca de cicles formatius de grau superior de l'edició 19 dels Premi Argó, que organitza l'Institut de Ciències de l'Educació (ICE) de la UAB. L’acte ha tingut lloc a l'edifici del Rectorat del campus de la UAB el dimecres 13 de juliol.

FotoGrupPremisArgoCFGS2022

Han lliurat els premis Argó als millors treballs de recerca de cicles formatius de grau superior la sotsdirectora de l'ICE, la professora Anna Ortiz, el president del jurat, el professor Jordi Barbé, el membre del Consell Social de la UAB, Tirso Gracia, i la coordinadora del programa i secretària del jurat, la professora Begonya Oliveras, que també ha conduït l'acte.

Els tres primers premiats han explicat el seu treball guanyador al públic assistent, format per professorat, familiars i acompanyants, que han omplert la Sala d’Actes.

El primer premi se l’ha endut Nico Rodriguez Orth amb el treball Habitar la pluja, de l’Escola Massana (Barcelona), el qual no ha pogut assistir presencialment però ha enviat un vídeo.

Els segon i tercer premis han estat per Gorka Salgado Rangel, amb el treball CaixaPuzle, de l’Institut Escola del Treball (Barcelona), i per a Jennifer Pastor van Oudheusden i Joan Torres Losa, amb el projecte Gel d'àcid hialurònic, de l’Institut Narcís Monturiol (Barcelona), respectivament. A més dels tres premis, també s’han atorgat diferents mencions honorífiques.

Després, per tancar l’acte, el Cor de la UAB ha ofert quatre peces musicals en directe, i el professor Jordi Barbé ha pronunciat unes paraules finals com a cloenda, tot agraint a l'ICE i als tutors dels alumnes la tasca d'acompanyament i d’organització que duen a terme amb aquests premis. Així mateix, ha encoratjat l'alumnat a seguir aprenent i formant-se tot citant al filòsof Antonio Gramsci: "ens hem d'instruir sempre per entendre i transformar la realitat que ens envolta".

Podeu consultar tots els treballs que han rebut la distinció aquí: https://www.uab.cat/doc/veredicte_Premi_Argo_2022_CFGS

La UAB, amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible

  • Educació de qualitat

Dins de