Vés al contingut principal

Les universitats cerquen estratègies per afavorir una major personalització en el procés formatiu

15 des. 2022
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Els dies 4, 5 i 6 de juliol les universitats catalanes organitzaran el XII Congrés Internacional de Docència Universitària i Innovació, que tindrà lloc a la Universitat de Lleida i durà el títol «Millora de les experiències d’aprenentatge: transformació i reptes».

Congrés internacional de docència CIDUI

Els dies 4, 5 i 6 de juliol tindrà lloc la 12a edició del Congrés Internacional de Docència Universitària i Innovació (CIDUI). L’objectiu d’aquesta edició és crear un espai d’intercanvi i d’anàlisi d’estudis, experiències i propostes que aportin coneixement entorn de les experiències d’aprenentatge de l’alumnat. 

El congrés, que porta per títol «Millora de les experiències d’aprenentatge: transformació i reptes», se centrarà a millorar el procés d’aprenentatge de l’alumnat i a orientar els docents en el seu procés de desenvolupament competencial al llarg de tot l’itinerari formatiu, sense oblidar les oportunitats que ofereixen les noves tecnologies.

Per assolir aquests reptes, el Congrés tractarà de la temàtica des de tres àmbits diferents:

  • Àmbit 1. Perfils i itineraris competencials
  • Àmbit 2. Metodologies, estratègies i espais d’aprenentatge
  • Àmbit 3. Universitat, transferència i transformació social

Per participar-hi amb una comunicació oral o un pòster, heu de lliurar una proposta de comunicació a través de la plataforma ConfTool abans del 30 de gener (S'HA AMPLIAT EL TERMINI), utilitzant la plantilla següent. Per assistir al Congrés, també us hi heu d’inscriure abans del 16 de juny. Per a més informació, consulteu la pàgina web del CIDUI.

Aquest congrés està organitzat per l’Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP) i les unitats d’innovació i formació de les vuit universitats públiques catalanes (UB, UAB, UPC, UPF, UdG, UdL, URV i UOC). Compta, a més, amb la col·laboració de l’Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya (AQU) i el Departament de Recerca i Universitats de la Generalitat.

Més informació: XII Congrés CIDUI

 

 

 

Dins de