Vés al contingut principal

Les trobades de Torres de la UAB retornen a l'Espai SiS

24 oct. 2022
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Els dimecres al migdia l’Espai SiS s'omplirà d'escacs de la mà de Torres de la UAB que reprenen la seva activitat setmanal.

escacs_espaisis

Cada dimecres, de 12.30h a 14.30h, l'Espai SiS acull les trobades setmanals de Les Torres de la UAB

Torres de la UAB és el col·lectiu d’escacs oficial de la UAB i el seu objectiu és difondre i apropar aquest món a tota la comunitat universitària.

El club va néixer l’any 2019 com a “Chess UAB” i arran d’un concurs adreçat a tota la comunitat, el seu nom i imatge van patir un canvi amb la intenció de reflectir fidelment el que significa ser el club d’escacs de la UAB.

Després d’un canvi de junta el col·lectiu reprèn la seva activitat ordinària després d’un temps aturats i han escollit l’Espai SiS per organitzar les seves habituals trobades.

Cada setmana podràs apropar-te i conèixer als i les membres del col·lectiu mentre gaudeixes d’una de les parts essencials del club que és difondre i compartir els escacs mitjançant partides obertes a la comunitat.

Tots els dimecres entre les 12:30h i les 14:30h podràs assistir a les trobades de les Torres de la UAB i gaudir d’una bona estona entre 64 quadres i peces gegants.

La UAB, amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible

    Dins de