Vés al contingut principal

La UAB rep la visita de personal d'administració d'universitats d'arreu del món

04 jul. 2022
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

La UAB organitza cada any l'Erasmus Staff Week, una trobada que aplega al campus professionals del personal administratiu d'universitats d'arreu del món per intercanviar experiències. A l'edició actual, que va tenir lloc del 13 al 17 de juny, hi van assistir 22 persones procedents de 16 països diferents.

Visita de personal universitari a la Casa Convalescència

Del 13 al 17 de juny, la UAB va organitzar una nova edició de l'Erasmus Staff Week, una trobada de membres del personal administratiu de diferents universitats d'arreu del món que venen a conèixer la UAB.

Al llarg d'aquests dies, 22 professionals d'universitats de 16 països d’arreu del món van conèixer el campus de la UAB i alguns aspectes de la seva organització i dels seus serveis. A més, es van informar sobre procediments per donar suport a estudiants i personal d'administració i serveis que participen al programa Erasmus+. Les persones participants van fer presentacions sobre la feina que fan a les seves universitats per tal de posar en comú experiències i noves idees en la gestió de l'intercanvi internacional d'estudiants i de personal. Per segona vegada el Servei de Llengües va col·laborar en el programa d'activitats oferint un curs bàsic intensiu d'espanyol.

Aquesta activitat s'organitza a la UAB des del 2008. Enguany, va aplegar personal procedent d'universitats d'Alemanya, l’Argentina, el Brasil, Bulgària, Costa Rica, França, Ghana, Indonèsia, el Líban, Mèxic, Polònia, Portugal, Uganda i el Vietnam.

Dins de