Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona

La UAB, primera universitat espanyola que obté la certificació d'or del FISU Healthy Campus

17 feb. 2022
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

La UAB ha rebut la segona més alta distinció de la FISU Healthy Campus, que té com a objectiu millorar tots els aspectes relacionats amb el benestar dels estudiants i de la comunitat universitària en general.

Healthy Fisu

La UAB és la primera universitat espanyola en obtenir la certificació OR del FISU Healthy Campus. De les 93 universitats participants de tot el món, només cinc han aconseguit la distinció gold.

Proposat i desenvolupat per la Federació Internacional d'Esports Universitaris, el programa FISU Healthy Campus té com a objectiu millorar tots els aspectes relacionats amb el benestar dels estudiants i de la comunitat universitària en general. Buscant revertir la tendència establerta en els adults joves que comprometen la seva salut durant les seves carreres acadèmiques, la iniciativa està tenint un impacte positiu en les vides i els estils de vida dels estudiants universitaris de tot el món. El programa analitza la salut dels estudiants i de la comunitat universitària amb una visió holística que engloba l'estat físic, la salut mental, la nutrició, la sostenibilitat i la responsabilitat social.

El programa es manté ferm en la creença que les universitats han de procurar un entorn propici i ser una porta d'entrada que encoratgi a la comunitat universitària a practicar un estil de vida saludable i sostenible, i on l'accés al coneixement i la pràctica de l'activitat física, la salut i la nutrició formin part de la vida diària del campus.

Format per trenta experts mundials en salut estudiantil, el programa és una xarxa global sense precedents on les universitats comparteixen coneixements, experiència, bones pràctiques i idees.

 

Més informació: https://www.fisu.net/healthy-campus

Vídeo: https://www.youtube.com/watch?v=rlfhU6y-puo

 

La UAB, amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible

  • Salut i benestar
  • Ciutats i comunitats sostenibles

Dins de